Sedam precenjenih mesta koja su razočarala turiste: Na fotografijama deluje bajkovito, ali...

Na popularnoj stranici Reddit otvorena je tema sa pitanjem: Koje je najprecijenjenije mesto na kom ste ikada bili?

Život u karantinu i višak slobodnog vremena nadahnuo je brojne korisnike na deljenje svojih razočaravajućih putovanja.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2020.

12:26

Sedam precenjenih mesta koja su razočarala turiste: Na fotografijama deluje bajkovito, ali...
Foto: Depositphoto/ablakat

S obzirom na to da dobar deo korisnika na ovoj internet platformi čine Amerikanci, odmah su počeli da pljušte gradovi iz Sjednjenih Američkih Država, ali na spisku se našlo i nekoliko evropskih destinacija.

1. Miris Los Anđelesa
Los Anđeles bio je jedan od prvih odgovora na postavljeno pitanje o najprecenjenijim mestima u svetu. "Oseća se na urin, treba ti dva sata da bilo gde dođeš i neprestano je vruće", pojasnio je svoje razloge jedan od korisnika.

2. Užasan saobraćaj San Franciska
Miris urina smeta i ljudima koji posećuju San Francisko. Korisnica je na Redditu napisala da je skup za život, da joj smeta miris urina na ulicama, visok porez i užasan saobraćaj.

3. Doček Nove godine na Tajms Skveru u Njujorku
"Tajms Skver je posebno precenjen, Išao sam sa djevojkom pre par godina, njenim bratom i njegovom devojkom. Bilo nam je grozno. Na kraju smo se pokupili sa trga i odbrojavanje pogledali na televiziji u jednom restoranu sa korejskim roštiljem. Mnogo bolje smo se proveli u restoranu“, tvrdi učesnik ove platforme.

4. Papreno skup Dubaji
"U pustinji je. Ništa osim skupih automobila, hotela i prokletog peska svuda", bio je jedan od komentara.

5. Mala sirena u Kopenhagenu
"Turisti jure u krdima da bi je videli, a većina ode razočarana. Obično kažu nešto poput: to je samo mala bakrena skulptura na kamenu u luci“, izjasnili su se korisnici koji nisu bili oduševljeni ni skulpturom Male sirene koja je jedan od prepoznatljivih simbola Kopenhagena.

6. Zagađenje u Parizu
"Svi kažu Pariz, Pariz je grad ljubavi. Ja sam Francuskinja i ne razumem raspoloženje koje vlada oko ovog grada. Pariz je siv i zagađen", podelila je svoje viđenje korisnca platforme.

7. Manjak sadržaja u Brižu
"Briž nije impresvan. Priznajem vrlo je lep, ali tu nema šta da se radi", napsao je nezadovoljni posetilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: