Ne propustite priliku da rezervišete letovanje: Popusti za Tursku, Egipat i Grčku ističu 29.2.

Ne dozvolite da Vam godišnji odmor zadaje brige jer „Travelland“ je za Vas pripremio najbolje ponude. Rezervišite letovanje već sada jer popusti ubrzo ističu.

Izvor: PR

Četvrtak, 27.02.2020.

10:00

Default images
Foto: Promo

Čuvena ultra all inclusive ponuda, odličan provod, dobra hrana, gostoprimstvo, čisto more i prelepe plaže ono je što Tursku čini vrlo popularnom destinacijom.

Belconti Resort Hotel 5* nalazi se u Beleku i raspolaže mnoštvom sadržaja za opuštanje, kao što su: sauna, tursko i parno kupatilo, ali i za razne aktivnosti, poput tenisa, košarke, kuglanja i još mnogo toga. Za decu su obezbeđeni specijalni bazen sa toboganom i igralište u vrtu. Hotekski tim animatora organizuje nastupe i takmičenja sa živom atmosferom, namenjene za zabavu kako dece, tako i odraslih. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 35%!
Foto: Promo
Hotel Delphin Diva 5* je odličan izbor za letovanje u Lari. Od hotelskih sadržaja izdvajaju se: bazeni, bioskop, spa centar, luna park. U nekoliko restorana hotela služe se italijanski, japanski, turski i meksički specijaliteti. Tu je nekoliko barova, uključujući bar pored bazena i bar na plaži. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 27%!

Akka Antedon Hotel 5* se nalazi u regiji Beldibi, oko 15 km od Kemera. U ponudi je glavni restoran na bazi otvorenog bufea, više a la carte restorana, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo i još mnogo toga. Sobe su udobne, kompletno opremljene i poseduju balkon ili terasu. Usluga je premium ultra all inclusive, a aktuelan popust do 35%!
Foto: Promo
Hurgada je biser Crvenog mora i jedna on najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Poznata je po tirkiznom moru, toplom i čistom, belim peščanim plažama, ali i luksuznim hotelima koji garantuju komfor i uživanje.

Hotel Albatros White Beach 5* smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 5 km od Nove marine. Nudi brojne mogućnosti za opuštanje i zabavu, kao i raznovrsne sadržaje za najmlađe posetioce. Sve sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, telefon, mini bar, klima-uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu. U all inclusive usluzi ovog hotela možete uživati po ceni već od 660€!

Na kraju šetališta Memša smešten je Jaz Casa del Mar Resort 4*. Na par stotina metara hoda severno nalazi se uređena Al Dau Promenada, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Carfour super market, Papas bar i klub, Hardrock cafe. Ovaj rizort nudi salon lepote, centar za ronjenje i sportove na vodi, diskoteku i klimatizovane sobe sa saatelitskom televizijom. Usluga je all inclusive, a popust do 40%!
Foto: Promo
Na odličnoj lokaciji, u srcu Hurgade nalazi se Marriott Beach Resort 5*. Ovo odmaralište poseduje privatnu peščanu plažu povezanu mostićem sa malim ostrvom, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Među brojnim hotelskim sadržajima su 2 spoljašnja bazena, restorani, barovi, sauna, đakuzi, kozmetički, salon, bilijar i pikado. Cena se kreće od 580€, uz all inclusive uslugu.

Tropitel Sahl Hashees 5* nalazi se u turističkoj regiji Sahl Hasheesh. U ponudi su 5 restorana, u kojima se služe jela italijanske, meksičke, indijske i orijentalne kuhinje, aqua park, spa i fitnes centar, 6 otvorenih bazena i 2 dečja, 3 vodena tobogana, đakuzi na otvorenom. Sobe su prostrane i moderno uređene, a poseduju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen za sušenje kose, telefon, SAT/TV, mini bar, sef, klima uređaj, WiFi internet, koji se dodatno plaća. Usluga je all inclusive elite, a popust do 30%!

Pored toga što je domovina bogova, filozofije i demokratije, Grčka je i jedna od omiljenih destinacija za letovanje u našem narodu. Prirodne lepote uokvirene impresivnim planinskim predelima, divlje obale i čarobne plaže, vrhunska gastronomija i gostoljubivo stanovništvo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Foto: Promo
Na krajnjem jugu Kasandre, pored veličanstvene plaže u Paliurionu, smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, teretanom, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Cena za odmor za dvoje odraslih i dete do 12 godina kreće se od 355€!

U prelepom ambijentu i zelenilu Tripitija nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*. Kompletno opuštanje omogućuju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru. Obezbeđene su brojne mogućnosti za bavljenje sportom, a tu spadaju: teretana, teniski tereni, odbojka na plaži, bilijar, basket, stoni tenis, sportovi na vodi i aerobik i joga. Klimatizovane i udobne sobe poseduju balkon sa pogledom na more, vrt ili Atos. Aktuelan je popust do 47%!
Foto: Promo
Jedno od najvećih, najpopularnijih i najluksuznijih letovališta Grčke je Porto Carras, smešten nedaleko od Neos Marmarasa. Kompleks ima sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom... Bilo da izaberete Porto Carras Meliton ili Porto Carras Sithonia, kvalitetna usluga, ljubazno osoblje i odličan provod su zagarantovani, a za oba važi popust do čak 55%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43 u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: