Pahulje i u Dubaiju: Obilne kiše, poplave, a za kraj i sneg

Nakon nekoliko dana obilnih padavina i poplava koje su izazvale, u Dubaiju je u nedelju padao i sneg.

Izvor: B92, prva.rs

Ponedeljak, 13.01.2020.

12:45

Pahulje i u Dubaiju: Obilne kiše, poplave, a za kraj i sneg
Ilustracija/Foto: jovannig/depositphotos

Nije to sneg na koji smo mi navikli, ali svakako je privukao pažnju, što dokazuje i reakcija momka koji je zabeležio "vejavicu".

Inače, pre dva dana obilne padavine izazvale su poplave u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mnogi putevi i tuneli su poplavljeni, dok je aerodrom u Dubaiju odložio i otkazao letove. Kiša je u Dubaiju padala deset sati u petak i rano u subotu. Tokom samo jednog sata palo je 150 milimetara kiše, dok je uobičajeno da u celom januaru padne prosečno deset milimetara, navodi lokalni Nešenel.

Dok snega i dalje nema u Beogradu, ima ga na planinama, pa svi koji vole zimski sport mogu da uživaju na našim skijalištima.

A dotle pogledajte kako izgleda kada pada sneg u Dubaiju:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: