Svinja pilot? Neobično osoblje na aerodromu San Franciska

Svinje možda nisu dobri saputnici u avionu, ali zato obučeni kao piloti mogu da budu odlični terapeuti onima koji se plaše letenja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2019.

09:16

Default images

Li Lou je petogodišnja svinja koja radi na aerodromu u San Francisku, a njen zadatak je da putnicima pomogne da se otarase stresa. Njena vlasnica Tatjana Danilova učestvuje u programu u kojem se spajaju terapeutske životinje s putnicima.

Zato je Li Lou tu, da razveseli sve prisutne i da ih oslobodi nelagode, barem tako što će im skrenuti misli s puta koji im ne prija. Svinja nosi pilotsku kapicu, a nokti su joj nalakiranu crvenim lakom. Takva protrčava kroz detektor metala pored aerodromskog obezbeđenja i odlazi do dela za odlazak putnika.
Li Lou uvek dočekaju s osmehom, dok ona njuška okolo, pozira za fotografije i zabavlja putnike.

"Ljudi su veoma srećni kada skrenu misli s putovanja i rutine, bilo da idu na odmor ili poslovni put", rekla je Danilova i dodala da su svi uglavnom veoma veseli kad vide svinju i da svako zastane i nasmeši se i da budu oduševljeni idejom terapeutske svinje.
Kad ne zabavlja putnike na aerodromu, Li Lou živi s Danilovom u njenom stanu u San Francisku, gde jede povrće i belančevine, spava u svom krevetu i šeta naseljem. Danilova kaže da Li Lou voli da se druži s ljudima, ali ne voli da joj iko prilazi s leđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: