Crnogorski grad drugi na listi najatraktivnijih za putovanja kruzerima

Kotor je zauzeo drugo mesto na listi najatraktivnijih destinacija za putovanje kruzerima, prema podacima vodećeg svetskog sajta za ocenu te vrste putovanja, "Cruise Critic".

Izvor: B92, mina.news

Petak, 19.07.2019.

10:41

Crnogorski grad drugi na listi najatraktivnijih za putovanja kruzerima
Foto: depositphoto/AlexanderMils

Ocenama korisnika usluga kompanija koje organizuju putovanja kruzerima Kotor se našao na drugom mestu, odmah nakon Venecije.

“Drugo mesto na ovogodišnjoj listi najbolji je plasman Kotora u istoriji tog ocenjivanja, s obzirom da je do sada najbolji rezultat postignut prošle godine, kada je Kotor bio treći”, navodi se u saopštenju kotorske Turističke organizacije.

Korisnici usluga kompanija koje organizuju putovanja kruzerom ocenjivali su grad iz različitih aspekata.

Od ukupno 722 ocene, čak 573 ukazuju na to da je iskustvo putnika tokom boravka u Kotoru bilo odlično, 210 veoma dobro, 55 prosečno, 13 slabo i 14 loše.

“U komentarima kao obrazloženje odličnih ocena posetioci Kotora naveli su da su oduševljeni istorijskim jezgrom grada, lučkim uslugama i pogledom sa gradskih zidina, a neki su to nazvali najboljim porodičnim putovanjem u životu”, dodaje se u saopštenju.

Prvoplasirana na listi destinacija na istoku Mediterana i dalje je Venecija, a nakon drugoplasiranog Kotora slede Dubrovnik, Split i Rodos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: