Glumac Saša Joksimović sa Halkidikija: "Kupamo se i uživamo na odmoru"

Situacija na grčkom poluostrvu Halkidiki iz dana u dan sve je bolja. To potvrđuju i turisti i lokalno stanovništvo koje se potrudilo da što pre otkloni poslednice nevremena koje je pogodilo ovu oblast pre 7 dana.

Izvor: B92

Sreda, 17.07.2019.

10:47

Glumac Saša Joksimović sa Halkidikija:
Foto: depositphoto/netfalls

Meštani kažu da je sve prošlo i da sada plaže i turistička mesta izgledaju kao da se ništa nije dogodilo.

Na ulicama i plažama nisu vidljivi tragovi nevremena, sve je ponovo uređeno, a od vikenda je odmor na Halkidikiju vraćen u normalu, kažu turistički radnici u ovom popularnom letovalištu.
Foto: depositphoto/Vourvourou beach vverve
I meštani, ali i turisti pomagali su da se situacija na Halkidikiju sredi. U Haniotiju je čak bio i javni poziv za pomoć u otklanjanju posledica nevremena, a veliki broj turista priskočio je u pomoć.

More je sada besprekorno čisto čemu je doprinela i oluja. Sve je raščišćeno i letovanje se nastavlja, isitču turistički radnici.

Da je sve u redu i da se leto vratilo na Halkidiki potvrdio nam je i glumac Saša Joksimović koji odmor provodi na plažama ovog poluostrva.
Foto: Saša Joksimoviæ
Saša je i sam bio svedok nevremena koje je pogodilo Halkidiki, ali ističe da je sada sve u redu i da uživa u moru i letu.

"Nevreme nas je zadesilo drugog dana po dolasku. Posmatrali smo ga sa plaže. Kada su počeli najjači udari, otišli smo u sobu. Tek sutradan smo videli šta se desilo u Grčkoj. Imali smo sreće što je u našem hotelu sve funkcionisalo, mada smo saznali da ljudi nisu imali struju i vodu dva dana. Sada se vreme stabilizovalo. Kupamo se i provodimo odmor u najboljem mogućem redu. Temperatura od 27 stepeni je za nas idealna. More je toplo", istakao je glumac i pozdravio sve fotografijom sa plaže.

Poznati glumac nastavlja svoj odmor, a uživanje nastavljaju i ostali turisti na ovom poluostrvu jer je sada pravo vreme za to.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: