Kraće putovanje za veće uživanje

Putovanje na Maldive može da bude naporno jer i pored toga što direktan let iz Beograda ne postoji, veliki problem za putnike predstavljaju često višečasovna čekanja između letova. A kako se radi o destinaciji za sve one koji su se ovde uputili jer žele mir i odmor, predugo trajanje putovanja nikako se ne uklapa u takav koncept odmora.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.07.2019.

12:00

Kraće putovanje za veće uživanje

Međutim, ovaj problem nećete imati, ukoliko se odlučite da na Maldive putujete posredstvom agencije Filip Travel! U tom slučaju, čekajući konekciju za Male, provešćete svega dva sata na aerodromu u Istanbulu. A kraće putovanje, znači i veće uživanje posle.
Foto: Shuterstock/haveseen
Pored toga što će sam put biti jednostavniji i lakši, agencija Filip Travel nudi i specijalne cene za letovanje na Maldivima u septembru i oktobru. Pa tako, ako sada napravite rezervaciju za boravak sa punim pansionom, u pojedinim hotelima istu uslugu možete platiti po ceni polupansiona i tako znatno uštedeti.
Foto: Shuterstock/thipjang
Maldivi su idealna lokacija za parove i sve one koji uživaju u prelepim, dugim plažama i tirkiznom moru. Na ova ostrva idite ukoliko želite da pobegnete od gradske vreve i masovnog turizma i da sebi i nekoj dragoj osobi organizujete jedinstveno putovanje na kojem će sve biti podređeno odmoru i opuštanju uz sunce i more.
Foto: Shuterstock/Akugasahagy
Sa prosečnom godišnjom temperaturom od 24 do 33 stepena Celzijusa, Maldivi su idealno mesto za odmor tokom cele godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: