Letujte sa Barcino Tours-om u najboljim porodičnim hotelima u Grčkoj uz neverovatne popuste

Godišnji odmor se bliži, a vi još niste isplanirali letovanje! U potrazi ste za hotelskim smeštajem sa dobrim odnosom cene i kvaliteta, koji će Vama i Vašoj porodici pružiti pravi odmor i uživanje?

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.07.2019.

10:00

Letujte sa Barcino Tours-om u najboljim porodičnim hotelima u Grčkoj uz neverovatne popuste
Foto: Promo

Barcino Tours mislio je na Vas i izdvojio iz svoje obimne ponude najbolje porodične hotele širom Grčke, a uz to - spremio u jeku sezone i odlične popuste!

Iz svakog dela Grčke izdvojili smo idealne hotele za porodice, sa fantastičnim sadržajima, gratis smeštajem za decu ili fenomenalnim popustima za sve vas. Bez obzira da li planirate duži ili kraći put, želite na ostrvo ili na kontinentalni deo Grčke, polupansion ili all inclusive uslugu, garantujemo vam da ćete imati odmor iz snova.
Foto: Promo
Osim u Polihronu, najbolja peščana plaža za decu na Kasandri nalazi se u Kalitei. Baš tu je sjajan hotel Ammon Zeus 4*, sa još boljim popustima od 20% za letovanje u julu, odnosno 10% za letovanje u avgustu i septembru. Nalazi se na samoj plaži, već godinama označenoj Plavom zastavicom, gde su besplatne ležaljke i suncobrani, zatim oprema za skijanje na vodi, vodeni skuteri i pedaline. U ponudi hotela je spa centar sa hidromasažnom kadom, hamamom, saunom i teretanom. Uz bazen, igralište i mini klub za vašu decu, tu su i zabavni sadržaji kao što su karaoke, grčka muzika uživo i filmske večeri. Za sve goste obezbeđen je i besplatan čas ronjenja u hotelskom bazenu, kao i časovi joge za potpunu relaksaciju.
Foto: Promo
Ako je Vaš izbor ove godine Sitonija – naša preporuka je hotel Blue Dolphin 4* u Metamorfozisu. Hotel sa idealnom pozicijom, okružen borovinom, za miran porodični odmor. Samo 70 metara od privatne peščane plaže, sa prelepim vrtovima, wellness centrom sa hidromasažnom kadom, saunom i hamamom. Za aktivne porodice tu su vodeni sportovi, ronjenje, odbojka, tenis, aerobik ili teretana. Gradić Nikiti udaljen je svega pet minuta vožnje od kompleksa. Za rezervacije do kraja jula i letovanje u terminima do kraja oktobra ostvarite 15% popusta, kao i besplatan room upgrade iz superior soba u deluxe sobe!
Foto: Promo
Na zelenom Atosu izdvojili smo hotel Akrathos 4* u veličanstvenom i mirnom području u blizini sela Uranopolis i neposrednoj blizini Svete gore. Fantastična lokacija preko puta privatne peščano-šljunkovite plaže omogućava da iz većine soba uživate u pogledu na more. Na raspolaganju su vam, u okviru hotelskog kompleksa, novo fudbalsko igralište i košarkaški teren – na brdu sa prekrasnim pogledom, teniski teren i teren za odbojku. Za vaše mališane tu su dečiji bazen i dva igrališta, od kojih je jedno na plaži. Požurite i do 15.07. rezervišite svoje letovanje sa sjajnom all inclusive uslugom, uz čak 20% popusta.

Poznati hotel Alexandra Beach Spa Resort 4* na prelepom, smaragdnom ostrvu Tasos takođe ima sjajnu letnju akciju – gratis smeštaj za dvoje dece do 11,99 godina! Ova jedinstvena ponuda važi za letovanja do 24.08. u standard i superior sobama, uz polupansion uslugu. Hotel Alexandra Beach osiguraće vam nezaboravno letovanje svojim brojnim sadržajima i pozicijom na samoj obali, na samom ulazu u gradić Potos. U okviru kompleksa je nekoliko bazena, peščano - šljunkovita plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, igralište za decu, bar na krovu hotela, bogat zabavni program, odličan spa centar i još mnogo toga za potpuno uživanje.
Foto: Promo
Za porodice koje ne žele dugo da putuju do svoje letnje destinacije preporučujemo Danai Hotel & Spa 4* u Olympic Beach-u. Hotel Danai jedan je od najmodernijih hotelskih objekata na obali Pijerije, sa odličnim spa centrom i izuzetnom uslugom. U ponudi su bazen sa suncobranima i ležaljkama, teretana, aerobik, spa sadržaji, velik izbor masaža, tretmani esencijalnim uljima za lice i telo, kao i dadilja - na upit. Ovaj hotel, stvoren za potpuni odmor, opuštanje i uživanje za letovanja u julu ima popust od 10% na sve tipove sobe!
Foto: Promo
Ako želite da svoj savršeni odmor provedete na sunčanim plažama Grčke požurite i kontaktirajte najbližu poslovnicu Barcino Tours-a i izaberite iz široke ponude jedan od hotela sa fantastičnim last minute popustima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: