Početak sezone na Jadranu: Saznajte koje su cene uživanja na rivijeri Makarske

Naglim porastom temperatura i sezona godišnjih odmora uveliko je počela. I ove godine najpopularniji je odlazak na more.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.06.2019.

16:32

Početak sezone na Jadranu: Saznajte koje su cene uživanja na rivijeri Makarske
Foto: depositphotos/adogg

Mnogi se odlučuju se za letovanje na Jadranu, gde je temperatura vazduha do 34 stepena, što je idealno vreme za kupanje.

Stoga ne čudi da su u Baškoj Vodi, koja leti ima bogatu gastronomsku ponudu i noćni život, plaže već pune.

Kada je reč o cenama, reporter Klix.ba javio je i koliko ćete novca morati da izdvojite za letovanje na Jadranu ove godine.

Tako se u jednom od restorana uz plažu, kafa naplaćuje 1,35 evra, picu možete da pojedete za nešto manje od 7,5 evra, a točeno pivo da popijete za 2,3 evra.

Za korišćenje suncobrana moraćete da izdvojite četiri evra, za ležaljku oko pet, dok tuširanje na plaži košta oko 25 centi.

S druge strane, situacija u Makarskoj je slična kao i prošle godine. Plaže su jako dobro popunjene, dok je more hladnije nego inače, ali je već prijatno za kupanje.

Kada je reč o cenama, u Makarskoj kafa košta oko evro, "koka-kola" dva, pivo 2,7 evra. Korišćenje ležaljke naplaćuje se 6,7 evra, tuširanje na plaži iznosi isto kao i u Baškoj Vodi - 25 centi, dok ćete na pristojan ručak moći da odete za oko 5,4 evra.

Za Makarsku je poznato da je bogata dodatnim sadržajima, pa da možete iznajmite od bicikla, preko električnog trotineta, do jahte.

Kako vam zvuči?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: