Ostavili je u avionu, samu, u mraku, na 15 metara visine

Najgora noćna mora klaustrofobičara se obistinila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.06.2019.

13:32

Ostavili je u avionu, samu, u mraku, na 15 metara visine
Foto: depositphotos/aetb

Zaspala je tokom leta i probudila se sama, zaključana u avionu

Kanađanka Tifani Adams tvrdi da je ostavljena sama u ugašenom i zaključanom avionu "Er Kanade" nakon što je zaspala tokom leta na relaciji Kvebek - Toronto 9. juna.

Kako piše "Indipendent", a prenosi "Klix", Adams je zaspala tokom leta. Kada se probudila shvatila je da je avion prazan i parkiran na pisti u Torontu.

"Zaspala sam verovatno na pola leta. Probudila sam se oko ponoći, što je nekoliko sati nakon sletanja, smrznuta i u mraku na svom sedištu. Bilo je užasno i mislila sam da je samo loš san. Patim od anskioznosti i to je bilo strašno iskustvo za mene", napisala je u obraćanju kompaniji.

Pozvala je prijatelja, ali se telefon ugasio nakon minut jer joj je bila prazna baterija. Pokušala je da ga napuni, ali je shvatila da je struja u avionu isključena. Pronašla je baklju u kokpitu i put do glavnih vrata, ali kada ih je otvorila shvatila je da se nalazi na 15 metara visine od tla. Sela je na ivicu vrata i zapalila baklju kao poziv u pomoć.

"Ne znam koliko je vremena prošlo pre nego što je muškarac koji je vozio kolica za prtljag prošao pored i ugledao me. Bio je u šoku. Pitao je kako su me ostavili u avionu. I ja se isto pitam", rekla je.

Muškarac joj je pomogao da izađe i otpratio je do aerodroma gde su je dočekali predstavnici "Er Kanade".

Portparol avio-kompanije potvrdio je da istražuju ovaj incident, te da su u kontaktu s putnicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: