Letujte u prelepom grčkom hotelu na plaži uz popuste do 52% i smeštaj za dvoje dece gratis

Grčka je već dugi niz godina među najpopularnijim turističkim destinacijama u našem narodu, a "Travelland" već dugi niz godina organizuje odlična letovanja u Grčkoj!

Izvor: PR

Petak, 21.06.2019.

09:20

Default images
Foto: Promo

Iz trenutne ponude izdvaja se Hanioti Grand Otel 4*, za koji su do 22.6. aktuelni popusti do čak 52%, kao i specijalna ponuda: smeštaj za dvoje dece gratis! Zbog ove, ali i brojnih drugih sjajnih ponuda, "Travelland" će raditi i u nedelju, 23.6. od 10 do 17h!
Foto: Promo
Na istočnoj strani poluostrva Kasandra, između Polihrona i Pefkohorija nalazi se Hanioti, jedno od najlepših turističkih mesta Grčke. Ovo malo, živopisno mesto karakteriše predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, kao i lepo uređeni trgovi, fontane i šetališta uz plažu. Ovo odmaralište je vrlo veselo sa bogatim noćnim životom, tavernama, picerijama, restoranima, kafićima, poslastičarnicama... Ukratko - idealan je i za porodice koje žele opuštajući odmor, a i za mlade željne provoda!
Foto: Promo
Grand Otel 4* je hotel sa najboljom lokacijom na letovalištu: smešten je u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka.

Sastoji se od dve zgrade između kojih je parking. Raspolaže sopstvenom plažom i bazenom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži, a takođe poseduje i: servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, mogućnost bavljenja sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis, wifi internet u javnim delovima hotela.
Foto: Promo
Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Grand Otel 4* nudi neponovljiv doživljaj gradske sredine i toplinu južnog mora, a zahvaljujući "Travelland"-u, sve to možete iskusiti uz popuste do 52%! 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete obezbediti po ceni već od 735€!

"Travelland" je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20, subotom do 16h, a radiće i u nedelju 23.6. od 10 do 17h!
Zainteresovani mogu vršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland" na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: