Filipov kofer pun Mediterana!

Sa toplim danima prirodno dolazi i intenzivnija želja za odmorom. Ako još niste isplanirali letovanje, pogledajte Filipove ideje!

Izvor: B92

Petak, 14.06.2019.

09:10

Filipov kofer pun Mediterana!

Atraktivne destinacije Mediterana svakako su prvi izbor agencije Filip Travel pa tako i ove letnje sezone direktnim čarter letom brzo, udobno i lako možete stići do Turske, Egipta, grčkih ostrva, Španije i Italije.
Foto: Promo
Turska obala je pravi hit ove letnje sezone.

Osim kvalitetnog all inclusive doživljaja, antalijski i egejski deo turske obale nude mogućnost da vam je sve tu u zoni hotela – na jednom mestu. Dodatni sadžaji poput vodenih parkova i njihovih atrakcija zadovoljiće apetite mališana željnih akcije, a all inclusive usluga tu je da ne mislite o obrocima, užinama, osvežavajućim pićima.

Vaše je samo da odaberete da li ćete uživati na plaži ili u centru zbivanja oko velikih bazenskih kompleksa. Izbor hotela je zaista raznovrsan i ukoliko planirate porodičan odmor – sigurno ćete pronaći hotel po vašoj meri. Ako odmoru u Turskoj želite da dodate i malu dozu avanture i istraživanja – preporučujemo da letujete u regiji Side. Jedinstveno letovalište, smešteno na malom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivici i sa obe strane je okruženo zavodljivim plavim Mediteranom.
Foto: Promo
Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba, prelepe peščane plaže „istočna“ i „zapadna“, restorani, suvenirnice, šetališta...sve ono što boravak u jednom razvijenom turističkom mestu čini kompletnim.

Egipat – odmor, opuštanje, istorija i avantura u jednom putovanju. Bilo da ste smešteni u regiji Hurgada ili Šarm el Šeik, ne propustite da kupanje u Crvenom rajskom moru začinite atraktivnim i sadržajnim fakultativnim izletima: Safari, Kairo, Luxor, poseta Rajskom ostrvu i snorkling, kuća delfina...

Grčka ostrva Skijatos, Krit, Rodos, Krf, Samos, Mikonos, Hios, Santorini, Lezbos tu su da se u gostima osećate kod kuće. Potenciramo na toj prednosti ovih destinacija, jer je to ujedno i jedan od razloga zbog kojeg se mnogi vraćaju grčkim ostrvima više puta. Prelepo more, plavo-bela harmonija na sve strane, lagani tempo i mogućnost da svoj odmor od onog potpuno relaksirajućeg pretvorite u pravu avanturu. Letovi su taman toliko dugi da onog momenta kada ste shvatili da ste iznad oblaka – vi ste već na plaži.
Foto: Promo
Letovanje u Italiji preporučujemo svima koji od klasičnog odmora žele više. Upoznati ostrvo Sicilija je veliki izazov, a regija Kalabrija se iz godine u godinu sve više traži. Besprekoran odmor na Siciliji možete provesti u dve turističke zone: Palermo ili Katanija. Do obe regije Filip Travel leti direktim čarterima tokom cele sezone. Letovanje na Siciliji pamtićete po autentičnom mediteranskom ambijentu, jedinstvenom kultu porodice, gostoljubivim domaćinima punim života, po izvrsnoj kuhinji i još izvrsnijim vinima. Ne smete propustiti posetu Taormini, mestu Korleone, vulkanu Etna, kao i dolini hramova Agriđento.

Ukoliko se ipak odlučite za zapadni Mediteran – oduševiće vas Majorka: biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Ukoliko volite aktivan odmor – Majorka je pravo ostrvo za vas. Dajte joj priliku da vam pokaže sve skrivene uvale na istoku, da vas šarmira glavnim gradom Palma, da vas odmori prelepim prirodnim pejzažima. Na obalama Kosta Brava i Kosta Dorada opuštanje ćete moći da kompletirate „city break“ momentom – posetom Barseloni. Sa tako izraženim mediteranskim karakterom, Barselona turistima nudi pregršt aktivnosti i dešavanja upravo na svojim ulicama, na prelepom šetalištu Rambla, parkovima Monžuika, parku Guelj ili ispred daleko poznatih građevina, koje je u nasleđe gradu ostavio najslavniji katalonski modernista - Antonio Gaudi.

Posetite www.filiptravel.rs i dopustite da budemo vaša inspiracija za pravi odmor! Pratite najnovije LAST MINUTE ponude odrojavanje do najpovoljnijih aranžmana je već počelo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: