Kako da letujete na grčkim ostrvima po nižim cenama?

Jedinstvene plaže na grčkim ostrvima već godinama nose titule najlepših na Mediteranu, u Evropi, pa čak i na svetu! Sigurno ste već maštali o odmoru upravo na nekoj od tih plaža.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.06.2019.

09:57

Kako da letujete na grčkim ostrvima po nižim cenama?
Foto: Promo

Ako jedva čekate da zaplivate u tirkizno plavom moru, legnete na zlatni pesak i opustite se uz zvuke talasa na nekom od očaravajućih grčkih ostrva, agencija Barcino Tours izdvojila je za vas ona najbolja, uz specijalne sezonske popuste do čak 20%. Izaberite svoje letovanje iz snova!
Skiatos/Foto: Promo
Ostrvo Skiatos je pravi mali raj u Egejskom moru. Na svakom koraku okružuju vas mirisi borove šume, a među 65 plaža naći ćete one sa sitnim mekim belim peskom, prekrivene šljunkom, skrivene u uvalama ili pod hladom borova. Kraljica svih plaža je Kukunarijes – jedna od pet najlepših plaža na svetu.

Kombinacija zlatnog peska, kristalno čiste vode i prirodnog hlada borovine čini rajski prizor i pravi je melem za oči i dušu. Očaraće vas i Lalarija, poznata po spektakularnim kamenim formacijama, Banana plaža, skrivena Vassilias, Megali Amos, šumom prekriveno poluostrvo Mandraki. Dragulj za sebe je grad Skiatos, glavni i jedini grad na ostrvu, koji savršeno spaja tradicionalni grčki šarm i moderan duh. Letujte baš ovde, u vili Ourania, sa hit cenama već od 148€ po osobi!
Lefkada/Foto: Promo
Lefkada je poznata i kao Karipsko ostrvo u Jonskom moru! To vam dovoljno govori o nestvarnoj lepoti ovog ostrva. O nijansama plave boje, koje se prosto moraju doživeti jer ih je rečima teško opisati, o belom pesku, o čudesnim peskovitim zalivima i impresivnim plažama kao što su Egremni, Porto Katsiki, Kathisma, Milos, koje su ubrajaju u najfotografisanija mesta Grčke.

Šarm ovom ostrvu daju divan kontrast zapadne i istočne obale, simpatične male luke sa mnoštvom jedrilica, planinska sela u kojima kao da je vreme stalo, zelena ostrvca uz jugoistočnu obalu - Meganisi, Madouri, čuveni Skorpios. U slikovitom Nidriju agencija Barcino Tours ima u ponudi apartmanski smeštaj već od 136€ po osobi, ali i hotelski u Nikiani od 190€ po osobi!
Evia/Foto: Promo
Ostrvo Evia je neistražena lepotica Egejskog mora, na svega 80 km od Atine. Evia je posebna i izuzetno cenjena zbog svojih termalnih izvora i banja. Jedna od najstarijih u Grčkoj i najpoznatijih je banja Edipsos, gde voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora, a za nju Grci sa ponosom kažu da je dobra za sve bolesti. Sa agencijom Barcino Tours upustite se u otkrivanje ove zelene lepotice i saznajte zašto su tu letovali Marija Kalas, Merilin Monro, Petar I Karađorđević. Izaberite odličan smeštaj na Eviji i odmorite i dušu i telo.

Krit je ostrvo u koje ćete se odmah zaljubiti. Sve što želite na svom odmoru, od svoje idealne destinacije za letovanje, pronaći ćete ovde. Plaže Krita su magične, okružuju čitavo ostrvo, teško ih je i prebrojati, ali i izdvojiti samo nekoliko najboljih.
Elafonisi/Foto: Promo
Tu je Elafonisi sa roze peskom – jedna od najlepših u Evropi, fascinantna laguna Balos, Falasarna, palmama prekrivena Vai, ostrvo Krisi. Zatim bogata istorija u palati Knosos, Festosu, tvrđavama u Retimnu, Heraklionu i ostrvu Spinalonga. Za ljubitelje dugih opuštajućih šetnji uz more pravi izbor je Retimno i neki od fantastičnih hotela ili apartmana iz bogate ponude Barcino Tours-a. Ukoliko tražite provod i izlaske, avanturu i akva parkove – birajte Hersonisos, gde su najveće diskoteke, žurke do jutra i smeštaj sa odličnim odnosom cene i kvaliteta – kao hotel Ilios.
Zakintos/Foto: Promo
Zakintos spremno čeka sve one željne dobrog provoda, kristalnog mora i prelepih plaža. Svima je dobro poznata čuvena plaža Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i olupinom broda, koja je zaštitni znak Zakintosa. Sigruno i vi želite fantastičnu fotografiju sa vidikovca iznad ove plaže.

Tu je i Laganas - najdinamičnije letovalište na ostrvu, koji svoju popularnost duguje dugačkoj peskovitoj plaži i sjanom noćnom životu. Uživajte u blagoj mediteranskoj klimi, posmatranju kornjača Caretta Caretta, odličnim vinima, maslinama, bogatom kulturnom nasleđu i u srcu Laganasa ovog leta po cenama već od 130€ po osobi!

Iskoristite sjajne popuste za odmor iz snova, posetite nas u jednoj od osam poslovnica širom Srbije ili nas odmah kontaktirajte na https://www.barcino.travel/kontakt/.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: