Kreće letnja sezona na Bjelasici: Pogled na Durmitor, Lovćen, Kučke planine...

Posetiocima su na raspolaganju foto-safari, džiping safari, biciklizam, specijaliteti tog kraja i, iznad svega, nezaboravan ambijent.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.05.2019.

14:50

Kreće letnja sezona na Bjelasici: Pogled na Durmitor, Lovćen, Kučke planine...
Foto: depositphotos/Kerkezz

Taj ski-centar je u februaru ove godine pokrenuo svoju šestosednu žičaru do jednog od vrhova Bjelasice, Troglave, na 2. 035 metara nadmorske visine, odakle pogled "omeđuju" planine Durmitor, Lovćen, Kučke planine, Komovi, Sinjajevina, Moračke planine, a vidik puca sve do Prokletija.

U Ski centar "Kolašin 1600" do sada je uloženo 17 miliona evra, a u planu je i izgradnja žičare, koja će ovaj povezati sa ski centrom "Kolašin 1450", kao i nabavka mašina za osnežavanje ski staza, te izgradnja četiri hotela visoke kategorije kod restorana "Troglava".

Za mališane iz Kolašina i okoline obezbeđen je besplatan ski pas, jer je želja da skijanje postane nezaobilazna stvar njihovog odrastanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: