Vikend za dvoje u "skandal vili" na Ibici: Plaćen let i boravak na "mestu zločina"

U tovili je navodna nećaka jednog ruskog milijardera postavila klopku lideru FPO Štraheu, preko njegove desne ruke Johana Gudenusa.

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

13:41

Vikend za dvoje u
Foto: depositphotos/lunamarina

Bečki dnevnik "Esterajh" i televizija "Oe24" organizuju nagradnu igru u kojoj nude boravak za dve osobe u vili na Ibici poznatoj po aferi Štrahe, uključujući i let avionom do tamo, pošto je u toj vili nastao snimak koji je doveo do rušenja lidera Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc Kristijana Štrahea.

Štrahe je, na večeri koja je u toj vili organozovana, sagovornici obećao državne poslove za finansijsku podršku njegovoj stranci, uz zaobilaženje kontrolnih organa, posebno finansijskih.

Inače ta vila, koju je navodna nećaka ruskog milijardera Štraheu prikazala kao svoju, izdaje se i moguće ju je unajmiti.

Afera "Ibica" glavna je tema od prošlog petka uveče u Austriji i svi mediji su u znaku krize koju je izazvala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: