Da li je ovo najlepša kiparska plaža? Procenite sami FOTO / VIDEO

Za plaže u Aja Napi kažu da su najlepše na Kipru, ali ako pođete duž cele obale ostrva od Pafosa do Famaguste, budite uvereni da vas nijedna neće ostaviti ravnodušnim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2019.

16:35

Da li je ovo najlepša kiparska plaža? Procenite sami FOTO / VIDEO
Foto: depositphotos/ingus.kruklitis

Plaža Nisi verovatno je najpopularnija na celom Kipru. Sastoji se od dve povezane plaže, od kojih je jedna ogromna i na kojoj je, nažalost, uvek velika gužva, a druga manja - stenovita i više ušuškana.
Foto: depositphotos/Oleg_P
Plaža Nissi je poznata po prekrasnom zlatnom pesku i kristalno čistoj vodi. Zaštićena je od vetra, zbog čega gotovo nikad nema visokih talasa. Locirana je na oko 3,5 kilometara zapadno od centra Aja Nape, piše "Mojkipar.com". U centralnom i zapadnom delu plaže nalaze se stene, dok je na istoku čuveno ostrvce udaljeno svega 45 metara od obale. Na samoj plaži ima nekoliko restorana i barova, kao i smeštajnih kapaciteta za iznajmljivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: