Najuspešnije predstavila lepote Srbije, pa dobila posao i platu "iz snova"

Apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka Ana Kostadinović dobila je "najlepši posao na svetu", odnosno tri meseca će putovati po Srbiji i i o toj avanturi izveštavati na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2019.

14:26

Najuspešnije predstavila lepote Srbije, pa dobila posao i platu
Foto: naticastillog / depositphotos

Ana je posao dobila na konkursu koji je objavio Serbian Adventures, platforma za onlajn rezervisanje turističkih tura po Srbiji.

Njen posao biće da obiđe više od 200 turističkih destinacija u zemlji, uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija, upozna se sa običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju Serbian Adventures,, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.
Foto: elenathewise / depositphotos
Stručni žiri sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila njeno viđenje lepota Srbije i svoje spremnosti i veštine da ih promoviše u javnosti.

Namera organizatora je, navode, da se promoviše turistička ponuda Srbije.

"Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota i istorije i kulturne baštine. Konkurs je potvrdio naše uverenje da Srbija ima šta da ponudi, a da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način", stoji u saopštenju.
Foto: joyfull / depositphotos
Na konkurs su stigle 143 prijave, a u uži izbor odabrano je njih 10.

Na "najlepši posao u Srbiji" Ana kreće 25. maja i na putu ostaje do 25. avgusta, a njeni izveštaji moći će da se prate na kanalima i nalozima Serbian Adventures na Fejsbuku, Instagramu, Jutjub kanalu, Tviteru i sajtu Serbianadventures.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: