Senzacionalno: Do 60% popusta za letovanje u luksuznim grčkim hotelima

Leto stiže za nešto više od dva meseca pa je sada pravi trenutak da odlučite kuda na letovanje. Poučena dvodecenijskim iskustvom poslovanja u turizmu, agencija „Travelland“ priprema neodoljive ponude zahvaljujući kojima, u najlepšim hotelima Grčke možete letovati uz i do 60% niže cene!

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2019.

10:00

Senzacionalno: Do 60% popusta za letovanje u luksuznim grčkim hotelima
Miraggio

Porto Carras

Porto Carras
Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu. Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje.
Porto Carras Meliton
Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovim luksuznim hotelima očekuje i do neverovatnih 52% popusta za hotel Sithonia i 47% popusta za hotel Meliton!

Cronwell hoteli

Cronwell Sermilia
Prijatnu atmosferu i uslugu visokog kvaliteta pronaći ćete u modernim Cronwell hotelima. Predivna peščana plaža u mestu Psakudija i moderan, lepo opremljen i sadržajima bogat hotel Cronwell Sermilia Resort 5*, učiniće vaš odmor savršenim i bezbrižnim. Za njega je aktuelan popust i do 37%. Iz „Travelland-ove“ bogate ponude sve pohvale dobija hotel Cronwell Platamon Resort 5* u istoimenom mestu.
Cronwell Platamon
Gostima na raspolaganju stoje dva otvorena i zatvoreni bazen, restorani, barovi, dečje igralište, mini klub, spa centar i drugi sadržaji, kao i komforne i moderno opremljene sobe. Uživanje u uzbudljivim sadržajima hotela upotpunjeno je Ultra All Inclusive uslugom visokog kvaliteta. Za rezervacije smeštaja u ovom hotelu možete ostvariti do 27% popusta.

Miraggio

Miraggio
Čitava obala Kasandre ostaviće vas bez daha a ako tragate za smeštajem sa više zvezdica ugostiće vas prelepi Miraggio Thermal Spa & Resort 5*, nadaleko poznat po svojim prostranim i komfornim sobama, kao i luksuznom Spa centru, gde možete uživati uz neki od relaksirajućih tretmana. Zahvaljujući hit ponudi koja u „Travelland-u“ traje do 15.3. sve pogodnosti ovog hotela biće vam dostupne po cenama sniženim i do 32%!

Kassandra Palace

Kassandra Palace
Na plaži u naselju Kriopigi lepotom i udobnošću odiše Kassandra Palace Hotel 5*. Obiluje mnoštvom sadržaja za posetioce svih uzrasta koji miran i bezbrižan odmor mogu potražiti u nekoj od prostranih i luksuzno opremljenih soba. Za ovaj hotel aktuelan je popust od 39%.

Aristoteles Beach Resort 4*

Aristoteles Beach Afitos
U mirnom delu Afitosa, bezbrižan odmor pružiće vam prelepi Aristoteles Beach Resort 4* za koji važi popust i do 60%! Udaljen je 300 m od prelepe peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem. Svaka soba ima TV, radio, telefon, mini frižider, individualni klima uredjaj, balkon ili terasu, sef , fen za kosu. Sedam noći uz All Inclusive uslugu za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6 godina je već po ceni od 460€!

Athena Pallas Village

Athena Pallas Village
Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se ušuškano letovalište Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak. Uz aktuelan sajamski popust od 27% dvoje odraslih sa detetom do 12 godina mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 505€.

Alexandros Palace

Alexandros Palace
Na prelepom poluostrvu Atos, nadomak Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica. Hotel je pozicioniran u okolini Uranopolisa i poseduje privatnu plažu, wellness centar i teniski teren. Sve sobe su prostrane, klimatizovane i imaju terasu ili verandu odakle se pruža pogled na more. Rezervisanjem odmora u ovom hotelu možete ostvariti popust i od 32%. Dvoje odraslih i dete do 12 godina, mogu provesti sedam noći u ovom hotelu po ceni već od 368€!

Xenios hoteli

Xenios Dolphini Beach
Lanac hotela Xenios čini nekoliko hotela različitih kategorija u mestima širom poluostrva Halkidiki. Svi ovi hoteli uređeni su po najmodernijim standardima i mogu se pohvaliti velikom udobnošću i kvalitetnom uslugom u kojoj će uživati kako porodice, tako i mladi zaljubljeni parovi, kao i svi oni željni avanture i dobrog provoda. Iz svoje bogate ponude „Travelland“ izdvaja hotele Xenios Theoxenia 4* u Uranopolisu, za koji do 15.3. važi popust od 42%, zatim prelepi Xenios Possidi Paradise 4*, u čijim pogodnostima možete uživati uz i do 32% niže cene! Sa tri zvezdice, atraktivni su hoteli Xenios Port Marina 3*, čije usluge već možete platiti po cenama nižim i do 42%, kao i hotel Xenios Dolphin Beach3* za koji je do 15.3. aktuelan popust od 32%! Uz navedene popuste Xenios hoteli imaju i akciju gratis all inclusive usluge po ceni polupansiona u određenim terminima.

Dion Palace

Dion Palace
Jedna od najuređenijih plaža i vrhunski SPA i wellness tretmani deo su ponude fenomenalnog hotela Olimpske regije – Dion Palace. Uzbudljivi sadržaji za posetioce svih uzrasta kao i usluga vrhunskog kvaliteta učiniće da vaše letovanje bude pravo savršenstvo. Za rezervacije do 15.3. možete ostvaritii do 27% popusta.

Cosmopolitan

Cosmopolitan
Moderna arhitektura, raznovrsni sadržaji, kao i usluga na visokom nivou, čine hotel Cosmopolitan 4* u Paraliji idealnom destinacijom za savršen porodični odmor. Uz neverovatan popust od 42%, dvoje odraslih i dete do 12 godina mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 508€!

Aks Porto Heli

Aks Porto Heli
U prelepom okruženju slikovitog zaliva Porto Heli na Peloponezu izgrađen je hotel Aks Porto Heli. Iz elegantno dizajniranih i dobro opremljenih soba pruža se panoramski pogled na sam zaliv kao i na susedno ostrvo Spetses, do koga se lako dolazi vodenim taksijem. Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi, a za rezervacije do 15.3. ALL INCLUSIVE USLUGU PLATIĆETE PO CENI POLUPANSIONA!

Porto Rio

Porto Rio
U mestu Patra na Peloponezu, željno vas isčekuje prelepo okruženje i neponovljivi sklad hotela Porto Rio 4*. Na samo minut od plaže, okružen zelenilom i sa pogledom na planinu i more, ovaj hotel predstavlja savršeno mesto za opuštanje. Idilično okruženje i usluga visokog kvaliteta dostupna je uz cene niže i do 27%.
Zainteresovani mogu vršiti rezervacije u prostorijama agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: