U ovoj dalekoj zemlji Srbija je prva na listi neotkrivenih destinacija

Srbija je izbila na prvo mesto prema interesovanju kineskih turista za nove i specifične destinacije, prema istraživanju C Tripa, najveće onlajn turističke agencije u Kini i Skyscannera, internet-stranice i pretraživača za putovanja.

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2019.

14:07

U ovoj dalekoj zemlji Srbija je prva na listi neotkrivenih destinacija
foto: thinkstock

Sa rastom popularnosti od neverovatnih 67,7 odsto, Srbija je za sobom ostavila destinacije kao što su Turska i Portugal, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Srbije.

Kao što je i bilo očekivano kada su u pitanju putovanja turista iz Kine, i u 2018. godini nastavljen je trend popularnosti destinacija u Aziji, kao što su Singapur, Tokio i Bangkok, navodi se u godišnjoj statistici C Tripa i Skajskenera (Skyscannera) za 2018. godinu koja se tiče individualnih turista koji koriste njihove usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: