Jedan od najluksuznijih hotela stiže na najlepši deo crnogorske obale

Crna Gora otvara svoja vrata neverovatnom Ananti Resort, Residences & Beach Club odmaralištu ovog leta…

Izvor: LuxLife.rs

Petak, 22.02.2019.

15:28

Jedan od najluksuznijih hotela stiže na najlepši deo crnogorske obale
foto: Ananti Resort, Recidences & Beach Club / instagram

Ovaj luksuzni resort će biti smešten u sred neverovatne obale, između gradova koji su pod zaštitom Uneska, a imaće svoju privatnu plažu, osam privatnih vila sa tri do četiri spavaće sobe od oko 500 m2 prostora i četrnaest apartmana površine do 114 m2.

Ananti će takođe biti prvi hotel u Crnoj Gori koji je član The Leading Hotels of The World grupe, a biće okarakterisan mešavinom azijske, bliskoistočne i mediteranske elegancije u svom dizajnu i arhitekturi.
View this post on Instagram

‼️Друзья, делимся с Вами прекрасной новостью - С Октября 2018 года наша компания представляет новый роскошный отель в Черногории 🇲🇪- Ananti Resort, Residences & Beach Club - Rezevici Monténégro @anantiresort! Отель откроется в Апреле 2019, но мы начнём уже сейчас рассказывать о его достоинствах! Следите за новостями!😉 . . #anantiresort #rezevici #montenegro #ananti #besthotels #leadinghotelsoftheworld #breakingnews #synergymarketing #newhotel #residence #villa #comingsoon #новость #ананти #анантирезорт #черногория #новыйотель #люкс #лучшийотель #море #пляж #резиденция #вилла #скоро

A post shared by Synergy. Sales, Marketing & PR (@synergycompany) on

Dizajniran da akcentuje lepotu svog prirodnog okruženja, ovaj spektakularni hotel će biti u savršenoj harmoniji sa okolnim pejzažem, dok će dizajn enterijera biti inspirisan besprekornom prirodom.

Svaka nezavisna vila koje će biti deo ovog odmarališta imaće svoj privatni bazen i predivni deo za uživanje u eksterijeru, sa prostranim terasama i slikovitim pogledom na more.
Gosti će takođe moći da uživaju u privatnim spa centrima, teretanama, đakuziju sa pogledom na more, nekoliko soba za relaksaciju, predivnim terasama za obedovanje sa odeljcima za pripremu hrane i roštiljanje, privatnoj recepciji i neverovatnom infiniti bazenu. Svi apartmani su okrenuti prema moru, a imaće svoja privatna kupatila, prostrane dnevne sobe i trpezarije i udobne, otvorene terase.

Što se obedovanja tiče, opcije će biti raznolike i preukusne, a u ponudi će biti azijski fusion restoran, sa mediteranskim sastojcima i azijskim receptima. Svi apartmani imaju cene koje će početi od oko 440 dolara za jednu noć, dok će privatne vile koštati 1.600 dolara po noćenju, piše "LuxLife".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: