Carinici uočili "izraslinu" u njegovim pantalonama, a ubrzo se začuo i zvuk

Četrdesetpetogodišnji čovek iz Singapura nalazio se na aerodromu kada je obezbeđenje začulo mnjauke iz njegove izrasline u pantalonama.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

09:42

Carinici uočili
foto: Immigration & Checkpoints Authority/Facebook

Brzo su došli do zaključka da čovek u pantalonama krije mače i to ne jedno nego četiri!

Mačići su odvedeni u prihvatilište u Sigapuru Agri-Food & Veterinary Autority gde će se nastaviti briga o njima.

Aerodrom je objavio fotografije ovog bizarnog događaja i upozorio na opasnost krijumčarenja životinja koje mogu preneti u drugu zemlju i zarazne bolesti poput besnila i sl.

Sličan incident dogodio se prošle godine u SAD kada su policajci na Aerodromu u Pensilvaniji otkrili da se u koferu krije mačka koja je ubrzo spasena i data jednoj humanitarnoj organizaciji na čuvanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: