Ovako izgledaju vile u kojima letuju holivudske zvezde / FOTO

Poznati vole samo najbolje! Stoga nema bolje preporuke za savršen odmor ako znate da je neko od A-listera već boravio na istom mestu. Sajt HomeAway.com izdaje nekoliko objekata u kojima su boravili poznati, a za čitaoce „92putovanja“ ustupili su fotografije tih domova kako bismo vam što bolje ilustrovali kako se poznati odmaraju.

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

09:25

Ovako izgledaju vile u kojima letuju holivudske zvezde / FOTO
Bivša vikendica Džeka Nikolsona / foto: HomeAway.com

Bivša vikendica Džeka Nikolsona na Bora Bori

Bora Bora / foto: HomeAway.com
Holivudski glumac Džek Nikolson bio je vlasnik ove kuće na Bora Bori koja je izgrađena 1978. godine i nudi panoramski pogled na plavu lagunu iz dnevne sobe u mirnom severnom delu ostrva.

Vila koju obožava Penelope Kruz

Bahami / foto: HomeAway.com
Čak 18 ljudi staje u vilu Bougainvillea House u Džordžtaunu na Bahamima koja ima sedam soba, devet kupatila i dve kuhinje.
foto: HomeAway.com
U kući redovno odsedaju Penelope Kruz i Havijer Bardem, Glen Klouz i ostale poznate zvezde.

Bivša vila Frenka Sinatre u Las Vegasu

Los Anðeles / foto: Home Away.com
Osim što je prelepa, ova vila ima neverovatnu istoriju ponajviše zbog toga što su u njoj živeli Frenk Sinatra i glumac Klint Voker.
foto: Home Away.com
Tekstopisac Rodžer Miler je ovde podigao čitavu porodicu i napisao hit pesmu „King of the Road“ za barom.

Kuća u kojoj je napisan scenario za „The Sound of Music“

Jamajka / foto: Home Away.com
U zalivu Montego na Jamajci Oskar Hamerstajn napisao je scenario za film „The Sound of Music“, a u njoj su odsedali Meril Strip i Trejsi Ulman.
foto: Home Away.com
Vila je idealna za miran porodični odmor, a bezbroj spa mogućnosti koje kuća poseduje obezbediće još kvalitetniji odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: