Penzioneri uhapšeni na kruzeru zbog međunarodnog šverca kokaina

Stariji bračni par uhapšen je zato što je velika količina kokaina zaplenjena u njihovom prtljagu nakon krstarenja od Kariba do Evrope.

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2018.

12:30

Penzioneri uhapšeni na kruzeru zbog međunarodnog šverca kokaina
foto: thinkstock

Sedamdesetogodišnjakinja i njen dve godine stariji suprug uhapšeni su nakon što je u njihovoj kabini pronađena velika količina kokaina. Uhapšeni su po dojavi nakon što je brod kompanije Marco Polo of Cruise & Maritime Voyages pristao u luku Lisabona.

“Uhapšen je stariji par koji je prenosio drogu na liniji koja je prevozila putnike po Karibima do Evrope. Optuženi su za međunarodnu trgovinu drogom“, navela je portugalska policija.

Inače, nakon dojave koju je dobila portugalska policija nekoliko policajaca je bilo prerušeno u putnike, nakon čega je vremešni par konačno uhapšen u Lisabonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: