"Gardijan" o Kopaoniku: Duvanski dim i prase na ražnju

Kopaonik, srpski premijerni ski-rizort prekriven prelepom šumom, odličan za početnike u skijanju, a veoma ljubazan prema novčaniku. Da li je ovo genijalna alternativa Alpima?

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2018.

09:35

Kopaonik / thinkstock

Ovako novinarka „Gardijana“ Sem Hadid počinje svoj tekst o najpoznatijem srpskom zimovalištu i nastavlja hvaleći njegovu prirodu i ambijent. Ubrzo se osvrnula i na prisutnu ekipu.

“Odjednom me je zapahnuo zid duvanskog dima i prizor svinje koja se vrti na ražnju, ali grupa ljudi – što lokalaca što posetilaca iz Beograda i inostranstva bili su prijateljski nastrojeni i zainteresovani za to kako sam uopšte došla ovde“, piše i dodaje da u Velikoj Britaniji nijedna agencija trenutno ne radi aranžmane za Kopaonik.

Kako kaže, ubrzo se i sama našla u ekipi koja vrti prase na roštilju i ispija rakiju. Našalila se i da ovo nije advekvatna planina za vegane i vegetarijance, ali da je zato vrlo „ljubazna“ prema novčaniku, pa tako zimovanje ovde možete platiti dvaput manje nego na Alpima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: