"Lepota poroka" i Ada Bojana zauvek ostaju sinonimi / VIDEO

Ekipa Ekaploziva bila je ovog leta na Adi Bojani, gde je istraživala zašto je ovo mesto na ulcinjskoj rivijeri poslednjih godina toliko popularno i zašto kada kažemo Ada Bojana prvo pomislimo na nudizam. Zbog čega tamo odlaze porodice sa malom decom i da li se pogled na nudizam promenio u odnosu na period od pre 30 godina kada je baš na ulcinjskoj rivijeri snimljen čuveni film „Lepota poroka“?

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.09.2018.

09:40

Ada Bojana / thinkstock

*Više od polovine naših čitalaca je bilo ili bi želelo da ode na nudstičku plažu

Inače, čitaoci 92putovanja.rs učestvovali su u anketi našeg portala i dali vrlo zanimljive odgovore na pitanje da li su bili na nudističkoj plaži. Naime, gotovo je izjednačen broj onih koji su posetili nudističku plažu i onih koji nisu - 36 naspram 35 odsto glasova glasova, ali nije zanemarljiv broj onih koji bi želeli, ali se stide, čak 9 odsto. Oko 20 odsto učesnika je već bilo na nudističkoj plaži, pa im pitanje golotinje više nije tabu-tema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: