Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO

Devetogodišnjem putniku želja je da leti biznis klasom. Kako bi sebi tu želju i ostvario, uputio je pismo kompaniji Džetstar.

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2018.

11:00

Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO
Foto: Thinkstock

"Moje ime je Džasper Fransis, imam devet godina i živim na sat vremena od Melburna. Samo sam se pitao da li je deci dozvoljeno da sama lete biznis klasom. Čuvam džeparac kako bih leteo Boing 787 Drimlanerom“, navodi se u pismu ovog dečaka u kom se dodaje da je do sada uštedeo 85 dolara i pita koliko mu je još potrebno.

Pismo, sa crtežom aviona kako uzleće, poslato je avio-kompaniji. Zaposleni su, nakon što su pismo i pročitali, toliko bili oduševljeni da su svoje vaučere od 50 dolara koje su od kompanije dobili za Uskrs odlučili da poklone dečaku. Džasper i njegov otac leteće biznis klasom ovog leta, kada su planirali put za Bangkok, a dečak je već, na poziv kompanije, obišao avion kojim želi da leti.

Tom prilikom je upoznao posadu, posetio kokpit i imao tu privilegiju da sedi na mestu pilota, što će, nada se, biti i njegovo zanimanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: