Pijani Rus vređao i psovao putnike aviona, sve dok... /VIDEO

Pijani Rus maltretirao je putnike aviona tokom većeg dela leta iz Jekaterinburga za Antaliju, sve dok jedan od njegovih saputnika, kome je dosadilo nepristojno ponašanje i vređanje, nije odlučio da mu se suprotstavi.

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

19:45

Pijani Rus vređao i psovao putnike aviona, sve dok... /VIDEO
Prinscreen YouTube/Россия 24

Čovek, koji se pijan ukrcao u avion, stalno se na nešto žalio. Prigovarao je ženama, udarao decu, da bi čak, u jednom trenutku, zapretio da će razneti avion.

Putnici koji su sedeli u njegovoj blizini, bili su prinuđeni da napuste svoja mesta.

Tek nekih dvadesetak minuta pre sletanja u Tursku, jednom putniku je potpuno prekipelo. Ustao je sa svoga sedišta, počeo da viče na pijanog saputnika, da bi ga potom snažno udario u lice.

Osoblje aviona odmah je okružilo dvojicu muškaraca. Pijanog Rusa je, nakon sletanja, privela policija, ali je ubrzo pušten na slobodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: