Koliko košta pivo u Las Vegasu?

Grad usred pustinje oduvek je bio poznat po kazinima i noćnom provodu. Jeste li se nekada zapitali koliko košta izlazak ili pak samo jedno pivo u Las Vegasu?

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

13:47

Koliko košta pivo u Las Vegasu?
foto: thinkstock

Večera u restoranu Omnia u Caesar’s Palace košta 2.500 evra, dok pivo u prosečnom noćnom klubu košta čak 9 dolara!

Kako bi pomogao turistima koji dolaze u ovaj grad portal Casino.org napravio je kalkulator cena za neke od najvećih kazina i klubova u ovom gradu.

Tako posetioci mogu videti koliko bi ih koštala večera ili pak, samo piće u hotelima od Belađija do Mandalaj beja.

Izlazak u klub 1 oak -The Mirage koštao bi vas 200 dolara, nešto jeftniji je Xs Night club, gde biste potrošili 184 dolara, a najjeftnije biste prošli u Tako Night clubu i platili 114 dolara. Cene koje su navede uključuju ulaz za četiri osobe i turu piva.

Najskuplje pivo je takođe u klubu 1 oak, gde košta čak 15 dolara, a najjeftinije u Mandalaj beju, gde je „samo“ 7.

“Vegas je jako skup grad, pa smo želeli da pomognemo turistima da sačuvaju novac i provedu se što je bolje moguće“, kaže urednik sajta David Šeldon. – “Izlazak u najbolje klubove Vegasa nikada nije bio jeftin niti će biti, a upravo u saradnji sa tim klubovima cene su sada dostupne na našem sajtu.“

Las Vegas je prošle godine posetilo čak 37 miliona turista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: