Nesrećni hrčak postao žrtva nove politike avio-kompanije

Kada je, nedavno, osoblje avio-kompanije "Junajted erlajns" odbilo je da pusti ženu da se sa svojim paunom ("koji joj pruža emotivnu podršku") ukrca u avion, kompanije su odlučile da promene pravila i donesu pravilnik o životnjama koje smeju i koje ne smeju u avion.

Izvor: Mashable.com

Petak, 09.02.2018.

12:59

Nesrećni hrčak postao žrtva nove politike avio-kompanije
Thinkstock / Ilustracija

Upravo je jedan hrčak ispao žrtva takve odluke. Njegova vlasnica, 21-godišnja Belen Aldekosa pokušala je da svog ljubimca unese na let iz Baltimora za Majami. Kabinsko osoblje kompanije Spirit erlajnz odbilo je da joj to dopusti.

Belen tvrdi da je, pre putovanja, dva puta zvala tu kompaniju kako bi proverila da može sa hrčkom da se ukrca u avion, na šta je dobila odgovor da je to moguće ukoliko pokaže potvrdu od lekara da joj životinja "pruža emotivnu podršku".

Ona je, na aerodromu, prošla prvu kontrolu bez problema, ali je potom jedan radnik kompanije krenuo za njom govoreći da glodari nisu dozvoljeni u njihovim letelicama.

Kako nije mogla da odustane od leta i da na put krene autobusom, pošto je morala da stigne u Majami na vreme za hiruršku intervenciju, pitala je šta može da uradi.

"Predložili su mi ili da ga pustim napolje ili da ga bacim u klozetsku šolju. Nisam imala dugog izbora, napolju bi se smrzla. Bila bi to duga i spora smrt", rekla je Belenova.

"Ona je bila uplašena, ja sam bila uplašena. Bilo je užasno dok sam pokušavala da je nateram u šolju. Bilo je mnogo emotivno, plakala sam 10 minuta..."

Zvaničnici kompanije, međutim, tvrde da njena priča nije u potpunosti istinita, i da je radnici nisu primoravali da ubije svog ljubimca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: