Idete na skijanje? Ovo treba da ponesete

Isplanirali ste zimski odmor za sebe i porodicu u nekom od atraktivnih skijališta u inostranstvu. Znate da vas čeka dobra staza, super zabava, pa i ski-oprema ako ne ponesete svoju, ali ono što niko ne planira jesu nepredviđene situacije za koje će vam možda zatrebati pomoć.

Izvor: PR ÈLANAK

Četvrtak, 08.02.2018.

09:00

Idete na skijanje? Ovo treba da ponesete
foto: thinkstock

Zato je važno da na put ne krećete bez osiguranja.

Sosijete ženeral banka, pored osnovnog paketa, uz osiguranu sumu od 30.000 evra, nudi i dodatnu opciju kupovine osiguranja za skijanje u inostranstvu, uz osiguranu sumu od 5.000 evra.

Ski-osiguranje Sosijete ženeral banke ima opciju individualnog ili porodičnog osiguranja po veoma pristupačnim cenama, koje preko e-banking ili m-banking aplikacije možete kupiti najkasnije do trenutka prelaska državne granice, dok čekate pasošku kontrolu. Važno je samo da ste polisu obezbedili pre nego što ste napustili teritoriju naše zemlje.

Kako?

Jednostavno, uz nekoliko klikova, na mejl će vam stići polisa putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem skijanja, a osigurani period, od najmanje jednog a najviše 183 dana, birate sami.

Zašto mi je potrebno ski-osiguranje?

Čak ni najiskusniji skijaši ne mogu da računaju s tim da su predvideli sve moguće situacije na stazama i skijalištima. Ali zato mogu da računaju da će, uz povoljnu cenu polise osnovnog osiguranja i dodatnu osiguranu sumu za skijanje putovati na sigurno.

Detalje o putnom osiguranju za klijente Sosijete ženeral banke i uslove pod kojima ste pokriveni polisom potražite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: