Nije više mogao da izdrži u avionu, pa izašao preko krila

Jedan putnik na letu Rajanera od Londona do Malage izgubio je strpljenje nakon što je avion stajao na pisti pola sata pre nego što su putnici dobili dozvolu da se iskrcaju, pa je to na kraju uradio sam.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

12:20

Nije više mogao da izdrži u avionu, pa izašao preko krila
foto: getty

Neimenovani muškarac snimljen je kako izlazi na vrata za hitan izlaz i boravi na krilu aviona.

Snimak je završio na društvenim mrežama, a ubrzo i u svim svetskim medijima.

On je želeo da napusti letelicu na sopstvenu odgovornost tvrdeći da ima napad astme i da mu je hitno potreban vazduh. Nakon što je proveo neko vreme na krilu, vratio se u letelicu, pokupio stvari i izašao na "regularan“ način.

Kada su se svi konačno iskrcali, morao je da se opravda i španskoj policiji.

“Odveden je na ispitivanje zato što je prekršio pravila sigurnosti, ali to je rešeno sa španskim vlastima“, navodi se u saopštenju Rajanera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: