Vanredna autobuska linija spasava one koji vole da popiju

Nakon što se poslednji noćni voz u Tokiju povuče iz saobraćaja, na scenu stupa posebni autobus koji sakuplja sve one koji su zaspali na putu kući i tako promašili svoju stanicu.

Izvor: punkufer.hr

Ponedeljak, 04.12.2017.

08:25

Vanredna autobuska linija spasava one koji vole da popiju
Foto: Thinkstock / ilustracija

Autobus za spasavanje uspavanih radnika najviše ima posla pred kraj godine, kada kompanije organizuju sastanke u kafićima za svoje zaposlene koji na kraju pijani ulaze u metro.

Na liniji Čuo, koja polazi iz centra grada i završava se u predgrađu, takvi putnici nisu retkost, a najveći problem predstavlja im to što na silasku nema restorana niti hotela koji rade non-stop.

Karta za "spasilački autobus" košta oko 6,6 evra, a putnike vozi do dela grada u kojem mogu da prespavaju ili sede u kafićima do jutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: