Airbnb: Odsednite u kući u podnožju aktivnog vulkana

Kuća Feniks u Kalapani na havajskom Velikom ostrvu stoji na raspolaganju svim avanturistima i ljubiteljima prirode. Vulkan Mauna Loa eruptirao je od 1843. godine 33 puta, a poslednja erupcija dogodila se 1984. godine.

Izvor: Lonely Planet

Nedelja, 18.06.2017.

14:55

Airbnb: Odsednite u kući u podnožju aktivnog vulkana
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Kuća od 42 kvadrata okružena je potocima lave, a vlasnici je opisuju kao “jedinstveno mesto na kojem posetioci mogu da uživaju u okolnim prizorima, kontempliraju i leče svoju dušu”.

“Ako vam je potrebno mesto na kojem ćete se preporoditi, dođite i izdignite se iz pepela u kući Feniks”, kaže vlasnica Džejd.

Autor kuće, dizajner Vil Bejlharc iz studija ArtisTree, kaže da ju je sagradio sa velikim poštovanjem prema Majci prirodi.

Džejd živi do kuće Feniks, a u svom domu pruža razne privatne usluge poput držanja časova Kundalini joge, držanja časova emocionalnog oslobađanja, lečenja zvučnom terapijom i lečenja bio-energijom.

Noćenje u kući košta 125 dolara. Listing možete proveriti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: