Putovanja

Most na Moravi napunio 80 godina

Most na Velikoj Moravi, glavna veza Jagodine i Ćuprije, nekada korišćen za železnički saobraćaj, izgrađen je pre 80 godina i dotrajao je. Za njegovu obnovu i izgradnju novog železničkog mosta na Velikoj Moravi potrebno je oko 20 miliona evra.

Vesti ponedeljak 8.11. 06:40 Komentara: 6

Autom po južnoj obali Norveške

Letnja sezona u Norveškoj je kratka i intenzivna, a njena južna obala, koja ima najviše sunčanih sati, popularna je turistička destinacija među Norvežanima, ali je malo poznata autsajderima.

Norveška ponedeljak 6.09. 22:00 Komentara: 6

Autoputevi izvlače BiH iz krize

Sada sve deluje dobro: putevi širom BiH se grade, raspisuju se novi konkursi, širenje autoputa je već na vidiku… Iako ima skeptičnih, stručnjaci tvrde da će autoput doneti brojna nova radna mesta i povećanja BDP-a.

Vesti ponedeljak 16.08. 06:50 Komentara: 6

Do Grčke sto prepreka

Iako štrajk vlasnika cisterni u Grčkoj nije završen, situacija na severu zemlje se polako stabilizuje. Na Halkidikiju svakodnevno samo pet pumpi dobija gorivo

Vesti nedelja 1.08. 22:05 Komentara: 9

Crne tačke na putu za more

Vozači koji planiraju da putuju na more, trebalo bi da budu pažljivi u Crnoj Gori, Bugarskoj ili Grčkoj zbog mnogobrojnih opasnih deonica na putevima na kojima postoji rizik od saobraćajne nesreće. Posebnu pažnju trebalo bi obratiti na deonicu od Zlatibora prema Novoj Varoši i prilazu graničnom prelazu Brodarevo sa Crnom Gorom, a potencijalnu opasnost predstavljaju deonice kod Predejana i Ranutovca prema granici sa Makedonijom, odnosno mesta Dolac i Dimitrovgrad na magistralnom putu prema Bugarskoj.

Vesti utorak 22.06. 05:50 Komentara: 0

Loši putevi u Crnoj Gori

Koliko god da bude policije narednih mjeseci na putevima imaće problem sa vozačima jer je na velikom dijelu horizontalna signalizacija veoma loša pa će vozači moći da se pravdaju.

Vesti utorak 18.05. 06:50 Komentara: 12

Autoput do CG: koja je trasa bolja?

Zagovornici zlatiborske varijante veliku prednost u odnosu na peštersku vide u razvijenim industrijskim i turističkim centrima u čijoj bi blizini prolazio autoput. S druge strane, pešterska opcija je 40 km kraća

Vesti nedelja 9.05. 07:00 Komentara: 19

CG: Turistima 3.000 parking mjesta

Ovogodišnju ljetnju sezonu Budva dočekuje sa oko tri hiljade parking mjesta na gotovo 15 javnih parkirališta u gradu, u Rafailovićima i Petrovcu, kojim gazduje Javno preduzeće “Parking servis“.

Vesti četvrtak 6.05. 06:10 Komentara: 15
strana 1 od 2 idi na stranu