Putovanja

I Beograd je grad hotela

Svake godine broj turista koji posete Beograd poveća se za oko 10 odsto! Ako se ovakav trend nastavi, kažu u Turističkoj organizaciji Beograda, prestonici će biti potrebno još smeštaja, i to u svim kategorijama.

Zanimljivosti sreda 5.06. 14:50 Komentara: 14

Prvi hotel za konje u Srbiji

U selu Rudovac, u opštini Lazarevac, gradi se hotel sa četiri zvezdice u kome će u najvećem mogućem luksuzu umesto ljudi uživati - konji, a objekat će imati 12 prostranih dupleks apartmana u kojima će moći da se smesti 26 "gostiju".

Vesti utorak 24.07. 12:20 Komentara: 12

Adam i Eva: hotel iz raja (VIDEO)

Namenjen mladima, a zaljubljenima - „Adam i Eva“ je specifičan hotel specijalne kategorije za one koji vole da uživaju u apsolutnom luksuzu i minimalističkom, skoro skandinavskom dizajnu. Nalazi se u Beleku, na samo 45 kilometara od centra Antalije i 35 kilometara od aerodroma.

Zanimljivosti petak 2.09. 14:27 Komentara: 3

Da li su online kritike hotela pouzdane?

Ocene smeštaja koje na brojnim forumima ostavljaju putnici u poslednje vreme su se našle na udaru kritike, s obzirom na to da su se pojavile lažne, plaćene evaluacije, loše ocene i negativni komentari koji mogu nekome da unište posao.

Zanimljivosti nedelja 7.08. 16:47 Komentara: 5

Kako da putujete pametnije i luksuznije?

Švedska turistička platforma i on-line ”travel club” Destly, poznat po tome što svojim korisnicima u Skandinaviji nudi popuste i do 70% na paket aranžmane i hotelska noćenja, od jula meseca proširio je svoju delatnost i na tržište Srbije.

Zanimljivosti ponedeljak 1.08. 08:29 Komentara: 2

101 najčudesniji hotel

Blogeri sajta Hotel.info sastavili su listu 101 najčudesnijeg hotela na svetu.
Od hotela u obliku cipele do hi-tech građevina koje ostavljaju bez daha, pogledajte gde sve možete prenoćiti na našoj planeti.

Zanimljivosti petak 22.07. 16:37 Komentara: 0

Romantika na senovitim obalama Malte

Na samo nekoliko kilometara od Valete, glavnog grada Malte, nalazi se The Westin Dragonara Resort. Ovaj prelepi veliki hotelski kompleks idealan je izbor za medeni mesec ili porodičan odmor, poslovno okupljanje, ali i za svakog ko želi romantičan odmor na slikovitim obalama azurne vode Sredozemnog mora

Malta sreda 9.03. 16:46 Komentara: 0

Novi Beograd dobija luksuzni hotel

Srpska prestonica trebalo bi do kraja 2012. godine da dobije još jedan luksuzni hotel koji će u Bloku 11a graditi hotelska grupacija “Falkensteiner” u saranji sa investicionim fondom “M.O.F. Beta nekretnine”.

Vesti sreda 2.03. 09:50 Komentara: 5
strana 1 od 9 idi na stranu