Putovanja

Grbaja, poslednja lepotica

Kada iz Andrijevice pođete dalje na zapad Crne Gore, dolazite do Plava i Gusinja, takozvanih “Bisera Prokletija”, u deo koji je zbog raznoraznih događaja u bliskoj i davnoj istoriji, ostao “sakriven” u zagrljaju planina.

Crna Gora sreda 7.09. 14:17 Komentara: 16

Vršačke planine, krov Vojvodine

Bili smo u poseti najvišoj planini u Vojvodini - Vršačkoj! Vrščani će vam objasniti da se često kao najviši vrh Vojvodine pominje Crveni čot na Fruškoj gori, ali da titulu najvišeg nosi Gudurički vrh sa svojih 641 mnv. Asfaltnim putem stižemo do manastira Središte i markiranom stazom za sat i po pešačenja - nalazimo se na najvišem vrhu Vojvodine!

Srbija četvrtak 24.02. 09:58 Komentara: 3

Jahorina čeka skijaše

Nove snježne padavine popravile su kvalitet ski-staza na Jahorini koje su uređene i pružaju odlične uslove za skijanje, rekla je Srni stručni saradnik za marketing i prodaju u Olimpijskom centru Jahorina Zorica Stojanović.

Vesti utorak 22.02. 15:21 Komentara: 1

Popusti za ski vikend na Zlatiboru

Turisitička organizacija "Zlatibor, u saradnji sa Skijaškim savezom zapadne Srbije i skijaškim klubovima iz Užica, Nove Varoši i sa Zlatibora, uz podršku tamošnjih hotelijera, Skijališta Srbije i predstavnika turističke privrede, organizuju "Zlatiborski ski vikend" od 12. do 15. februara.

Vesti utorak 8.02. 18:09 Komentara: 1

Kopaonik skup, ali posećen

Cene u restoranima jesu, tradicionalno, visoke, ali je sve ostalo odlično. Posebno je zanimljiv snoubord-park na kojem se organizuju domaća i međunarodna takmičenja.

Vesti četvrtak 3.02. 14:20 Komentara: 4

Kopaonik bi da povrati skijaše

Nema dovoljno prirodnog snega za skijanje na Kopaoniku ali skijaši, ipak, uživaju. Jer, na staze je „napadao“ i iz snežnih topova, pa uz sunce i temperaturu za koji stepen ispod nule dobar je kvalitet snežne podloge i odlično su uređene skijaške staze.

Vesti utorak 1.02. 07:00 Komentara: 37
strana 1 od 9 idi na stranu