Putovanja

Terme Olimia i Tuhelj - bajkoviti odmor

Od najstarije apoteke u Sloveniji do jedinog hamama u Hrvatskoj, uz brojne programe za opuštanje ali i avanturu, Terme Olimia (Slovenija) i Terme Tuhelj (Hrvatska) predstavljaju jedinstveno sadejstvo prirode i uzbuđenja.

Hrvatska utorak 19.02. 17:52 Komentara: 0

Terme Tuhelj u Zagorju

Terme Tuhelj d.o.o. je najveći wellness i kupalište u Hrvatskoj, a izgradnjom Hotela WELL**** postaju najveće kontinentalno turističko odmaralište u Hrvatskoj.

Vesti utorak 19.06. 15:50 Komentara: 3

Oporavlja se banja Termal u Vrdniku

Usluge banje "Termal" u Vrdniku značajno su se popravile. Ta ustanova je postala specijalna bolnica za oporavak i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika, koji su prethodno bili operisani u novoj zgradi Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Vesti četvrtak 17.05. 10:12 Komentara: 4

Šta nudi Vrnjačka Banja u 2012.

Vrnjačka Banja je na ovogodišnjem Sajmu turizma predstavila ponudu za predstojeću letnju turističku sezonu, a centralno mesto promocije zauzele su mnogobrojne manifestacije koje godinama privlače turiste u to banjsko mesto, kao i novi smestajni kapaciteti i povoljne cene.

Vesti utorak 28.02. 14:15 Komentara: 2

Terme Čatež: Vodene avanture

Termalna rivijera u Čatežu idealno mesto za kupanje i tokom zimskih dana. U „Toplicama“ bogat sadržaj za najmlađe, dok je hotel „Terme“ preporučljiv za parove.

Vesti nedelja 22.01. 17:27 Komentara: 6
strana 1 od 8 idi na stranu