Putovanja

Ostrvo iz snova - Krit

Zamislite svoj idealan odmor – na samo 2 sata od Beograda. Najveće grčko i najjužnije evropsko ostrvo, po još mnogo čemu zaslužuje počasno mesto. Nalazi se na samoj raskrsnici tri kontinenta – Evrope, Afrike i Azije, pa hiljadama godina unazad predstavlja sastajalište kultura istoka i zapada.

Grčka četvrtak 12.05. 19:10 Komentara: 22

Grčka hit i pored krize

Turisti koji se ovog leta zapute ka Grčkoj ni na koji način neće osetiti bilo kakve posledice nedavnih demonstracija u ovoj zemlji. Na neki način možda će čak imati i koristi, jer na većini rampi zaposleni, u znak protesta zbog mera štednje, ne naplaćuju putarinu.

Grčka sreda 2.06. 06:50 Komentara: 4

Itaka, ostrvo za beg

Minijaturno Jonsko ostrvo, Itaka, nije pogođeno masovnim turizmom. Na ostrvo mahom dolaze oni koji tamo imaju nekoga , familiju ili prijatelje. Česta je pojava da na omanjoj plaži budete potpuno sami.

Grčka četvrtak 15.04. 12:47 Komentara: 1

Nudističke plaže i ponašanje na njima

Putnici imaju običaj da na putu uživaju u ultimativnoj slobodi. Ipak, kod mnogih postoji psihološka barijera prilikom odlaska na nudističke plaže, piše Matador Travel. Prema listi koju je sastavio portal Go Nomad, najbolje nudističke plaže skoncentrisane su u Francuskoj, Španiji, Grkoj i Hrvatskoj.

Grčka utorak 16.02. 07:00 Komentara: 23

Feribotom do Krita

Na Krit možete doći avionom ili brodom. Brže stižete avionom, ali brod koji od atinske luke Pirej vozi ka administrativnom središtu ostrva Iraklionu predstavlja egzotični doživljaj namenjen pre svega turistima

Grčka sreda 16.09. 06:50 Komentara: 3
strana 1 od 3 idi na stranu