Putovanja

Gibraltar "čuvaju" majmuni

Najbrojniji gosti Gibraltara su uglavnom turisti iz španskih letovališta, najčešće Marbelje. Jednodnevni aranžmani koštaju 70-90 evra, a u cenu je uračunat put, ručak u restoranu sa berberskom kuhinjom, obilazak pećine Sveti Majkl i Velike stene.

Gibraltar sreda 26.09. 12:51 Komentara: 6

Put oko sveta koji traje 23 godine

Nemac Ginter Holtorf dugo je bio direktor aviokompanije, a onda se sa svojom suprugom odlučio da ode na 18-mesečni "izlet" u Afriku. Putovanje im se toliko svidelo da su odlučili da život nadalje provode na četiri točka. Ta avantura za Gintera traje još i danas...

Zanimljivosti ponedeljak 24.09. 12:41 Komentara: 23

Leto u Župi - odmor uz vitezove

Srednjovekovni grad Koznik nadomak Aleksandrovca od 4. do 9. avgusta postaće stecište vitezova. Učešće su najavile viteške grupe iz Bugarske , Ukrajine, Češke i Srbije.

Vesti utorak 24.07. 10:42 Komentara: 7

Srbija sjajna za avanturistički turizam

Udruženja WILD SERBIA iz Valjeva uz saradnju sa Turističkom organizacijom Srbije(TOS) predstavilo je avanturističke aktivnosti kao nov turistički proizvod u Srbiji uz želju da se u našoj zemlji razvija ta vrsta turizma kao model aktivnog odmora, uz promociju novih, manje poznatih ili nepoznatih destinacija.

Aktivni odmor petak 18.05. 16:27 Komentara: 6

Nova turistička atrakcija Grčke: geo-rute

Ovog leta biće pokrenut projekat tematskih kulturoloških putovanja kroz Grčku, tzv. geo-ruta, koje treba turistima da omoguće obilazak manje poznatih destinacija u Grčkoj, u kombinaciji sa upoznavanjem sa kulturnom baštinom i istorijom svakog regiona te zemlje.

Vesti četvrtak 17.05. 08:58 Komentara: 2
strana 1 od 10 idi na stranu