Putovanja

Popust sa skijaše sa Zlatibora

Skijališta Srbije najavila su da će od srede 6. marta početi akciju "Skijalište u komšiluku" u ski centru Tornik na Zlatiboru, u okviru koje će stanovnici Zlatiborskog okruga moći da ostvare popust na ski pas.

Vesti ponedeljak 4.03. 15:33 Komentara: 6

Alanja Valsesia – sa neba na stazu

Do jedne od najboljih staza u Evropi dolazi se žičarom od mesta Alanja u italijanskoj skijaškoj regiji Monte Rosa. Iako je neobeležen, ovaj teren je raj za sve zaljubljenike u ekstremne zimske sportove.

Italija petak 2.03. 18:01 Komentara: 0

Le Corbier - i skijanje i opuštanje

Ovo odmaralište izgrađeno u obliku pravougaonika nalazi se u Les Sybelles oblasti u Francuskoj. U Le Corbier-u možete doživeti pravi odmor, budući da u njegovom krugu nema saobraćaja, ali zato postoje tržni centri i mnoge dečje zanimacije.

Zimovanje četvrtak 1.03. 09:34 Komentara: 0

Kurmajer: skijanje u Italiji i Francuskoj

Ovo je poznato skijaško i planinarsko odmaralište, bogato tradicijom i prirodnim lepotama. Nalazi se u blizini Šamonija (Chamonix-Francuska), gde jedan dan takođe možete uživati u skijanju, baš kao i u dolini Aosta.

Italija sreda 29.02. 08:33 Komentara: 1

Salcburg: Najbolji u Austriji

Skijanje je duboko ukorenjeno u kulturu Austrije još od samog nastanka tog sporta. Svake zime zato hiljade skijaša odlazi u Salcburg i druge oblasti Alpa kako bi istražili živopisne pejzaže i izuzetne terene.

Zimovanje petak 17.02. 12:59 Komentara: 2

Cermat - švajcarsko skijaško seoce

Cermat je nekada bio jednostavno seoce koje se u 19. veku razvilo u planinski centar, a zatim postalo i zimsko odmaralište. Nalazi se u švajcarskom kantonu Vale (Valais) koji pripada nemačkom govornom području (kanton je podeljen na francusko i nemačko govorno područje).

Švajcarska utorak 14.02. 13:53 Komentara: 8
strana 1 od 14 idi na stranu