Izvor: B92

Kakva je situacija ovog jutra na Zlatiboru i šta nas čeka ove godine ukoliko se odlučimo za letovanje u Srbiji?

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović uključio se u jutarnji program TV Prve direktno sa Kraljevog trga. On je objasnio da je on kompletno rekonstruisan i uređenom potpuno novim izgledom.

"Svako ko je bio pre na Zlatioru i ko dođe sada uveriće se da je to potpuno drugačiji ambijent. Očekuje nas još završetak radova, mnogo posla oko jedne velike fontane koja će tu biti instalirana, ali i jedna letnja pozornica koja će biti postavljena na trgu", dodao je direktor TO Zlatibor.

Turista na Zlatiboru ima, uglavnom su iz Srbije, ali je korona, kako kaže, ostavila velike posledice na posećenost Zlatibora.

"Mi moramo da budemo zadovoljni, jer je prošle godine na Zlatiboru bilo uvedeno vandredno stanje u martu. Zlatibor je u martu poznat po kongresima, ali imali smo sreće da je bilo dosta snega pa je bilo dosta skijaša. Zahvaljujući sistemu veštačkog osnežavanja staze su još uvek dostupne", kazao je Živanović.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.