Izvor: B92

Konkurs u toku, izabrani kandidat dobiće zadatak da obiđe više od 200 turističkih destinacija

Izabrani kandidat na ovom konkursu dobiće priliku da za tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće - da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, da poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, uživa u najpoznatijim banjama i u najboljim gastronomskim specijalitetima i da učestvuje u nekim od poznatih manifestacija u Srbiji.

Posao će trajati od 25. maja do 25. avgusta.

Ovu zanimljivu akciju "Serbian Adventures" pokrenuo je sa željom da promoviše turističku ponudu Srbije. "Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih, kulturnih i istorijskih lepota, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje čije se ture mogu 'onlajn' rezervisati preko našeg sajta", kažu potencijalni poslodavci.

Za prijavu na konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije, da voli putovanje i druženje i da ume da atraktivno i zanimljivo izveštava na svim društvenim mrežama.
o uslovima koje je potrebno da putnik ispunjava, kao i o načinu prijavljivanja na konkurs, pročitajte na OVOM LINKU.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.