Atomska Banja
Atomska Banja

Zdravstveni turizam Srbije na sajmu u Berlinu

Podeli

Ministarstvo zdravlja predstavilo je projekat "Zdravstveni turizam Srbije" učesnicima i posetiocima najvećeg međunarodnog sajma turizma ITB 2019, koji se od 6. do 10. marta održava u Berlinu.

Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljene su stomatološke ordinacije i klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju koje imaju sertifikate Ministarstva zdravlja, koje pružaju vrhunske zdravstvene usluge u skladu sa najvišim svetskim standardima, a po pristupačnim cenama.

Predstavnici Ministarstva zdravlja su tokom sajma održali i mnogobrojne sastanke sa vodećim tur-operaterima u oblasti medicinskog turizma.

Veliko interesovanje međunarodnih tur-operatera, kao i posetilaca sajma u Berlinu za uslugama u oblasti stomatologije i plastične i rekonstruktivne hirurgije u našoj zemlji, još jedna je potvrda velikog potencijala projekta "Zdravstveni turizam Srbije".

Na planini Stolovi može se naići nanesvakidašnju atrakciju koja iz godine u godinu privlači sve veći broj zaljubljenika u prirodu koji joj se instinktivno vraćaju, kao što su se i konji na ovoj planini vratili da nesmetano jure šumom i proplancima.

strana 1 od 21 idi na stranu