Atomska Banja
Atomska Banja

Zdravstveni turizam Srbije na sajmu u Berlinu

Podeli

Ministarstvo zdravlja predstavilo je projekat "Zdravstveni turizam Srbije" učesnicima i posetiocima najvećeg međunarodnog sajma turizma ITB 2019, koji se od 6. do 10. marta održava u Berlinu.

Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljene su stomatološke ordinacije i klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju koje imaju sertifikate Ministarstva zdravlja, koje pružaju vrhunske zdravstvene usluge u skladu sa najvišim svetskim standardima, a po pristupačnim cenama.

Predstavnici Ministarstva zdravlja su tokom sajma održali i mnogobrojne sastanke sa vodećim tur-operaterima u oblasti medicinskog turizma.

Veliko interesovanje međunarodnih tur-operatera, kao i posetilaca sajma u Berlinu za uslugama u oblasti stomatologije i plastične i rekonstruktivne hirurgije u našoj zemlji, još jedna je potvrda velikog potencijala projekta "Zdravstveni turizam Srbije".

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Sajam turizma u Moskvi uspešno je počeo za predstavnike delegacije opštine Čajetina i TO Zlatibor koja na ovom sajmu u okviru štanda nacionalne turističke organizacije prezentuje ponudu zlatne planine.

strana 1 od 16 idi na stranu