Izvor: B92

Američki magazin „Forbs“ uvrstio je Srbiju u 18 najjeftinijih destinacija na svetu koje se apsolutno isplati videti prvenstveno ako „tražite mesta sa neverovatnom energijom koja je zarazna“.

Tačka od koje treba poći je svakako Beograd u kojem se „svakog sata u toku dana dešava nešto“.

“Ulice su pune neverovatnih restorana, slatkih kafića, barova i klubova. Prijateljskih lokala i ljudi ima svuda. U njima ćete naći ljude različitih godina kako uživaju i piju rakiju (srpsko nacionalno piće). Restorani su kombinacija tradicionalnih i internacionalnih jela“, piše novinarka Asdgik Melkonijan, koja toplo preporučuje komplet lepinju, ćevape i Karađorevu šniclu.

Ipak, ono što navodi kao najbolje u Srbiji jeste njen noćni život i „plutajuće“ klubove na Dunavu koji su jedinstveni i na kojima žurka traje do ranog jutra.

Srbija se tako našla u društvu San Antonija u SAD, Pueble u Meksiku, Havaja, Indije, Buenos Ajresa, Mongolije i mnogih drugih gradova i država na listi pristupačnih, ali fenomenalnih destinacjia za 2019. godinu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.