Izvor: B92

Najmasovnija manifestacija na vodi i ove godine tradicionalno će se održati 14. jula, na kojoj se očekuje dolazak više od 10.000 domaćih i inostranih učesnika i preko 1.000 pneumatskih vozila, a čiji su organizatori Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija.

„Celodnevno uživanje u čarima plovidbe Drinom, nezaboravan provod uz plutajući orkestar i mirisi domaće kuhinje, samo su neke od stvari koje očekuju posetioce ovogodišnje regate“, istakla je Slađana Grujičić, direktorka Turističke organizacije Ljubovije i dodala da je „mesta za prijavu ostalo još malo, a da su pripreme za ovogodišnju Drinsku regatu završene.“

Plovni put regate organizovan je najlepšom putanjom reke Drine, koji počinje od Rogačice, gde je predviđen start, do krajnjeg cilja koji je u Ljuboviji, što čini 40km dugu plovidbu jednom od najčistijih reka Srbije.

Drinska dolina će ove godine biti prava oaza nezaboravnog provoda, koja će druge subote u julu omogućiti svim posetiocima mogućnost da uživaju na vodi, ali i priliku da iskoriste i ostale ponude opštine Ljubovija, prepune turističkog diverziteta.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.