Šta vas očekuje na Grčkom vikendu u Beogradu?

U okviru izložbe 3. Grčki vikend u Beogradu, od 12. do 13. Maja 2018 na centralnom trgu Beograda (Trg Republike, Knez Mihailova ulica), Region Centralne Makedonije organizovace paralelno i predstavljanje sa glavnim ciljem da utvrdi svoj položaj na turističkom tržištu Srbije, koja je godinama jedna od vodećih zemalja zainteresovanih za Grčki turizam na Balkanu.

Izvor: PR ÈLANAK

Petak, 11.05.2018.

10:00

Šta vas očekuje na Grčkom vikendu u Beogradu?
foto: thinkstock

Ovo predstavljanje sa temom Turisticke rute regiona Centralne Makedonije, koje će se održati na štandu regiona, u subotu 12/05/2018 u 17.00 časova, ima za cilj da upozna zainteresovane sa lepotama regije, na prostoru izložbe, dokazujući tako još jednom svoju uspešnost na turističkom tržištu i utvrđujući snažne tradicionalne veze regije Centralne Makedonije i Srbije, toliko snažne, kao što je i interesovanje srpskih turista za ovu regiju.

Ova izložba je samo nastavak već uspešnih predstavljanja proteklih godina, festivalskog je karaktera i pod nazivom 3. Grčki vikend u Beogradu, a organizovana je od strane Grčke Turističke Organizacije-EOT u saradnji sa Nacionalnom tirističkom organizacijom Srbije, Grčke ambasade u Beogradu, Helenske biznis fondacije (Hellenic Business Association), turističke organizacije Beograda, Vlade i Grada Beograda.

Ovaj događaj daje priliku izlagačima i učesnicima da se predstave Srpskom tržištu i istovremeno daje mogućnost da se promoviše grčka tradicija i kultura, grčka muzika, kvalitet grčkih proizvoda i Grčka kao savršena turistička destinacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: