Ministar prosvete uručio prestižnu nagradu kompaniji Fly Fly

Ministar prosvete uručio prestižnu nagradu kompaniji Fly Fly Travel za podršku dualnom obrazovanju mladih u Srbiji….

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.12.2017.

15:51

Ministar prosvete uručio prestižnu nagradu kompaniji Fly Fly

U okviru svečane akademije „Spirit of Youth“ Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja održanoj u Domu Narodne skupštine Republike Srbije, između ostalog dodeljene su plakete i zahvalnice partnerima projekta koji su pružili posebnu podršku unapređenju obrazovanja promovisanu kroz projekat „Duh mladosti".

Kompanija Fly Fly Travel bila je lider u tom procesu i ovom prilikom nagrađena je za svoj doprinos uvođenju dualnog obrazovanja u naš obrazovni sistem, a nagradu je uručio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčevic koji je naglasio važnost podrške uglednih kompanija u procesu unapređenja znanja mladih koji se školuju u Srbiji.
Gabrijela Grujić, pomoćnik ministra za strateško planiranje koja rukovodi procesom uvođenja i kvaliteta dualnog i preduzetničkog obrazovanja u Republici Srbiji izrazila je ovom prilikom zadovoljstvo što liderske kompanije poput Fly Fly Travel-a otvaraju svoja vrata i pokazuju visok stepen društvene odgovornosti kada je obrazovanje mladih u pitanju, dajući im mogućnost da za vreme svog školovanja na dva mesta postanu stručnjaci na zavidnom nivou.

„Fly Fly Travel je kompanija, odličan primer kako se bori za kvalitet znanja mladih, njihovo zapošljavanje i što je najvažnije njihov ostanak u Srbiji", dodao je direktor omladinske organizacije „Duh mladosti" Miloš Obradović.

Fly Fly Travel je više puta nagrađen za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, a ističu se: „Brand Leader Award", "Zlatno turističko srce", "Serbian Brend 2016"... Kompanija uspešno posluje kako u zemlji tako i u širem regionu i kao takva odlična je poluga u pružanju kvaliteta kompetencija mladima Srbije u procesu učenja kroz rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: