Foto:Shutterstock/Botond Horvath
Foto:Shutterstock/Botond Horvath

Ne propustite - Akcija 30€ za sva Novogodišnja putovanja i pohod na Budimpeštu

Podeli

Otkažite planirana putovanja za Novu godinu i jesen! Imamo sjajne predloge za vas

Balkan Fun je pripremio najbolje aranžmane i HIT cene za obilaske najatraktivnijih gradova Evrope.

Sjajna akcijska ponuda od 30€ SNIŽENJA ZA SVAKU SOBU važi od ČETVRTKA 28.09. do SUBOTE 30.09.2023. godine i odnosi se na sva Novogodišnja putovanja i “Studentski pohod na Budimpeštu” u novembru.

Agencija za putovanja Balkan Fun vam pruža šansu da uživate u blagodetima gradova omiljenim među mladima, sjajno se provedete i obiđete mnogobrojne turističke atrakcije uz nikad povoljnije aranžmane!

“Pohod na Budimpeštu” rame uz rame sa Crnim Cerakom

Saznajte zašto je aranžman agencije Balkan Fun - “Studentski pohod na Budimpeštu” NAJVEĆE JESENJE PARTY PUTOVANJE od 04.11 do 07.11. 2023. godine, koje će se prepričavati!

Preko 1000 studenata zajedno sa vama kreće u najbolji provod u novembru, propraćen nastupom regionalno najpopularnije rep grupe - CRNI CERAK!

Na više nego povoljne ULTRA FIRST MINUTE ponude već od 99€ po osobi, uplatom od 28.09. - 30.09. ostvarujete popust od 30€ ZA SVAKU SOBU!

Dodatni popust od 10€ za uplate u celosti!

Zbog neverovatne potražnje, dva hotela su već rasprodata!

Foto: Shutterstock/trabantos
Foto: Shutterstock/trabantos

Preostali su u ponudi Hotel Budapest 3* i Hotel Ibis Budapest Citysouth, tako da požurite sa rezervacijama koje možete obaviti sa samo 3.000 dinara po osobi.

Preko dana vas očekuju obilasci najlepših znamenitosti jednog od najatraktivnijih gradova Evrope, dok ćete u noćnim časovima doživeti spektakularan provod u najboljim klubovima Budimpešte.

Priprema za Novogodišnje ludilo može da počne!

Uz sjajnu ponudu aranžmana za najbolje Evropske gradove i vrhunske cene, priprema Nove godine je sa turističkom agencijom za mlade Balkan Fun jednostavna i praktična.

Proverite sve termine polaska, dostupne hotele, sobe, cene i način plaćanja klikom na link gde se nalaze sva Novogodišnja putovanja za doček 2024. godine!

Foto: Shutterstock/LALS STOCK
Foto: Shutterstock/LALS STOCK

Najbolji provod Novogodišnje večeri za mlade u Krakovu

Krakov je kao jedan od poznatijih univerzitetskih gradova prilagođen upravo mladima, pa je i sjajna opcija za Novogodišnje putovanje, doček nove 2024. i obilazak čuvenih znamenitosti ove regije.

Pridružite se preko 800 mladih ljudi za već od 160€ po osobi i na vreme rezervišite svoje mesto u jednom od hotela sa doručkom i četvorokrevetnim, trokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa doručkom!

Prilikom rezervacije aranžmana u periodu od 28.09. do 30.09. ostvarujete popust od 30€ PO SOBI na već više nego povoljne cene.

Zbog ogromne zainteresovanosti za doček 2024. godine u Krakovu, 40% KAPACITETA JE VEĆ POPUNJENO!

Foto: Shutterstock/ Jopics
Foto: Shutterstock/ Jopics

Tokom svake od 3 noći provedenih u Krakovu sa agencijom Balkan Fun, očekuju vas nezoboravne žurke u režiji agencije, zbog kojih ćete želeti da putujete samo sa njima.

Tu su i sjajni izleti do Aušvica, Rudnika soli i Jevrejske četvrti Kazimierž!

Uplatom od 4.000 dinara rezervišite svoje mesto, dok uz plaćanje u celosti dobijate popust od dodatnih 10%!

Neka Poljska prestonica zabave bude i vaš izbor za Novu godinu!

Foto: Shutterstock/Marina Datsenko
Foto: Shutterstock/Marina Datsenko

Milano je kao prestonica mode savršeno mesto za doček Nove godine 2024.

Urbano, moderno i atraktivno - epiteti koji se savršeno slažu uz Milano.

Za već od 180€ po osobi rezervišite svoj aranžman za put u Milano i u prestonici mode dočekajte Novu godinu sa partnerom ili ekipom.

Uplatom u periodu od 28.09. do 30.09.2023. godine ostvarujete dodatni popust od 30€ PO SVAKOJ SOBI, dok uplate u celosti omogućavaju dodatni popust od 10% za svaku osobu.

Klikom na link pogledajte kompletnu ponudu za Novogodišnje putovanje u Milano za doček 2024. godine. Proverite dostupnost hotela i cene, ali se upoznajte i sa savršenim programom putovanja koje realizuju profesionalni vodiči!

Doživite Novu godinu u Milanu i provedite savršenih nekoliko dana uz obilazak turističkih lokaliteta, kao što su Milanska skala i D’Uomo do Milano, ali ne propustite ni fakultativne izlete do Lugana i jezera Komo!

Foto: Shutterstock/Mistervlad
Foto: Shutterstock/Mistervlad

Dočekajte Novu godinu u “Zlatnom gradu”

Ukoliko se odlučite da razervište svoje mesto za putovanje u Prag u periodu između 28.09. i 30.09.2023. godine, Balkan Fun daje popust od 30€ PO SVAKOJ SOBI.

Savršena prilika da obiđete jedan od najlepših graova Evrope, “Zlatni grad” sa preko 500 godina stare arhitekture.

Verujemo da će centar grada pod zaštitom UNESCO-a biti vredan divljenja, dok uz izlete koje organizuje agencija posetite Dvorac na Hradčanima, obiđite Drezden i krstarite Vltavom za potpuno novi doživljaj grada.

Za već od 200€ PO OSOBI rezervišite svoje mesto. Pogledajte i kompletnu ponudu sa cenama i dostupnim hotelima, kao i programom putovanja na linku: doček Nove godine Prag 2024.

Pored navedenih aranžmana za Novu godinu, veliko je interesovanje i za ostala Novogodišnja party putovanja za mlade, gde vas pored odličnog provoda očekuje i savršeno osmišljen program za obilaske i druženje:

  • ZA VEĆ OD 205€ možete provesti savršenih nekoliko dana na Bosforu i dočekati Novu godinu 2024. u Istanbulu na prelepom vremenu bez jakne, šala i kape;

  • ZA VEĆ OD 140€ prestonica Atine može biti još jedan mediteranski grad za koji se odlučujete baš u zimskim mesecima. Pogledajte kompletnu ponudu klikom na link: Nova godina 2024. Atina;

  • ZA VEĆ OD 190€ možete rezervisati svoje mesto u Budimpešti za doček Nove 2024. godine, ukoliko planirate da propustite “Veliki studentski pohod” na ovaj grad u novembru;

  • ZA VEĆ OD 205€ uživajte u svim blagodetima koje pruža nekadašnji centar Evrope i prestonica kulture Starog kontinenta. Proverite kakva je kompletna ponuda hotela ovde: Beč Nova godina 2024.

Za apsolutno sve destinacije za Novu godinu iz ponude agencije Balkan Fun, kao i za “Studentski pohod na Budimpeštu” u novembru važi:

  • POPUST OD 30€ ZA SVAKU SOBU ukoliko se rezervacija putovanja obavi u periodu od 28.09. do 30.09.2023. godine!

Svoje mesto rezervišite na vreme online, dolaskom u Balkan Fun poslovnice ili popunjavanem prijave kod Balkan Fun saradnika.

Nemojte gubiti vreme, s obzirom da su kapaciteti počeli da se popunjavaju. Zainteresovanost sve više raste, dok su pogodnosti oko plaćanja koje nudi agencija odlične!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 485 idi na stranu