Izvor: B92

Ne propustite poslednju HIT nedelju popusta za letnje destinacije u agenciji za putovanja Balkan Fun!

Samo od ponedeljka 12.06.2023. do subote 17.06.2023. uplatite letnje aranžmane sa 100€ POPUSTA po sobi!

  • Još uvek niste sigurni gde ćete na more?


Pravo je vreme da organizujete društvo, momka, devojku, brata, sestru i odaberete letnju destinaciju!

Agencija za putovanja Balkan Fun je kao i uvek pripremila povoljne aranžmane, sa bogatom ponudom hotela, termina za polazak tokom celog leta i velikim brojem mogućnosti za najrazličitije aktivnosti i fakultativne izlete gde god da se zaputite.

Žurke na Kavosu, predivne plaže Lefkade, egzotična Sicilija ili možda Malgrat de Mar na obali Španije? Iskoristite priliku da provedete nezaboravno letovanje 2023. godine po nikad povoljnijim cenama!

Kapaciteti se polako popunjavaju, a sada uz hit popust od 100€ po sobi tokom Vesele nedelje cena u Balkan Fun agenciji, imate priliku da rezervišete svoje omiljene destinacije po još povoljnijim cenama.

Zakintos - sinonim za nezaboravan provod

Foto: Shutterstock / Samuel Borges Photography

Godinama je Zakintos jedna od omiljenih destinacija za mlade. Potražnja za ovim biserom Jonskog mora i definitivno jednim od najlepših ostrva celokupne Grčke raste iz godine u godinu.

Ponude za sve termine možete pogledati na stranici Zakintos leto 2023. i uveriti se u fenomelane cene - za već od 185 € po osobi posetite ovu fenomenalnu destinaciju.

Samo od ponedeljka 12. juna do subote 17. juna iskoristite HIT nedelju popusta od 100€ po sobi!

Zakintos je fenomenalan spoj odličnog noćnog provoda i kvalitetnog dnevnog odmora. Nakon što iskoristite sve blagodeti koje nudi party ulica u Laganasu, preko dana napunite baterije i uživajte u nekom od poznatih beach barova uz osvežavajuće koktele i muziku.

Ne propustite priliku da posetite čuveni nasukani broj na Navagio plaži, plivanje sa morskim kornjačama “Caretta Caretta”, kao i da obiđete glavni grad Zante.

Kušadasi - omiljena destinacija na obali Turske

Foto: Shutterstock / Birol Aydin

Odmah pored Ostrva ptica, a nedaleko od čuvenog antičkog grada Efes, nalazi se najveće letovalište na turskoj obali egejskog mora - Kušadasi.

Uplatite aranžman za Kušadasi leto 2023. za već od 195€ po osobi, a samo od ponedeljka 12. juna do subote 17. juna 2023. godine možete iskoristiti fenomenalan popust od još 100€ PO SOBI!

Grad Kušadasi nudi odličan izbor klubova i beach barova za provod koji gotovo da se ne zaustavlja tokom čitavog dana i noći. Pored toga, brojni restorani sa specijalitetima turske i drugih kuhinja pružaju mogućnost da se okrepite i obnovite energiju za dalji nastavak zabave.

Doživite Kušadasi i sve njegove blagodeti na pravi način. Uz fakultativne izlete u režiji agencije Balkan Fun, imaćete priliku da se provedete na dnevnim žurkama čuvenih plažnih barova:



  • Jade Beach Club;


  • Okuz Beach Club;


  • Miracle Beach Bar.


U sklopu fakultativnih izleta možete obići antički grad Efes, Shopping outlet centar, Aqua park, dok vam party narukvica omogućava prisustvo na SVIM žurkama u režiji agencije Balkan Fun, gde je provod zagarantovan!

Kavos - žurka bes prestanka!

Foto: Shutterstock / Sven Hansche

Uprkos velikoj konkurenciji, grad Kavos na prelepom ostrvu Krf je definitivno pobednik kada je u pitanju noćni provod.

Za već od 155€ po osobi se u ovo možete uveriti i sami, dok će cena biti još povoljnija ukoliko uplatu izvršite tokom Vesele Balkan Fun nedelje od 12. do 17. juna, kada su cene za svaku SOBU bilo kom terminu, za bilo koji hotel na Kavosu snižene za još 100€!

Obavezno pogledajte ponudu za Kavos letovanje 2023. godine i na vreme rezervišite svoj smeštaj prvom uplatom od 5.000 dinara za provod koji ćete dugo pamtiti!

Pored noćnog provoda za pamćenje uz Balkan Fun party narukvice, imaćete priliku da obiđete prelepi glavni grad Krf, ostrvo Vido, plažu Maratijas, Aqua park Agios Ioannis, kao i da prisustvujete nezaboravnoj žurci na brodu!

Kefalonija, Lefkada ili Evia - tirkizna boja mora uz najlepše plaže u Grčkoj

Foto: Schutterstock / Calin Stan

Ukoliko želite aktivan odmor uz dobar provod, ali da to budu Grčka ostrva okružena tirkizno-plavim morem koje zapljuskuje bajkovite plaže, Kefalonija, Lefkada i Evia se nude kao najbolji izbor.

Pogledajte koji su termini dostupni ovde: letovanje Lefkada 2023. godine i obezbedite sebi mogućnost da za već od 220€ po osobi doživite ovo predivno grčko ostrvo sa kristalno belim šljunkovitim plažama po kojima je i dobilo ime.

Kada je u pitanju kvalitetan provod, ali i aktivan odmor uz obilaske prirodnih i kulturnih lokaliteta, ostrva Kefalonija i Evia ne zaostaju za Lefkadom. Za već od 160€ rezervišite termin za letovanje na ostrvu Evia 2023. ili za već od 180€ po osobi iskoristite sjajnu ponudu za letovanje na Kefaloniji 2023. godine.

Klikom na linkove pogledajte kompletnu ponudu, raspored termina, cene, fakultativne izlete i raspored putovanja, dok se uplatom od samo 5.000 dinara može rezervisati mesto na putovanju.

Ljubitelji kvalitetnog noćnog provoda, aktivnog odmora i najlepših grčkih plaža će se obradovati još nižim cenama sa popustom od 100€ PO SOBI tokom nedelje od 12. do 17. juna, za sve termine i hotele u ponudi!

Budva - prestonica provoda na crnogorskom primorju

Foto: Schutterstock / Roman Samborskyi

Pogledajte kompletnu ponudu termina i hotela za letovanje u Budvi 2023. godine i iskusite najbolji provod na crnogorskom primorju. Za već od 180€ možete rezervisati svoje mesto na party putovanju u Budvi u režiji agencije Balkan Fun, dok u toku Vesele nedelje Balkan Fun agencije rezervišite smeštaj za 100€ manje po sobi.

Pored mnogobrojnih kafića, restorana i klubova koji se nalaze u Budvi, preko dana se možete odmarati na nekoj od čuvenih budvanskih plaža poput Jaza, Mogrena ili provoditi na čuvenom beach baru Ploče.

Osim Budve, imaćete prilike da u sklopu fakultativnih izleta posetite prelepe gradove u Boki kao što su Tivat, Kotor i Perast, ali i manastir Ostrog.

Sicilija sa posetom Rimu i Veneciji - osetite pravi duh Italije

Foto: Schutterstock / Aleksandar Todorovic

Ovo je sjajna prilika da po nikad povoljnijim cenama, uz kvalitetan provod i aktivan odmor, obiđete i čuvene italijanske znamenitosti Venecije, Rima i Sicilije.

Italijanski specijaliteti, mediteranska klima i uvek sunčana Italija, sada za već od 460€ po osobi, dok tokom Vesele nedelje popusta Balkan Fun agencije od 12.06. do 17.06.2023. godine možete “uloviti” popust od 100€ po sobi.

Pogledajte ponudu za Sicilija sa Rimom i Venecijom 2023. godine klikom na link!

Ovo će biti savršeno romantično letovanje za parove ili društvo koje želi miran, ali kvalitetan odmor. Naša je topla preporuka da iskoristite sve fakultativne izlete u ponudi agencije Balkan Fun, gde ćete imati priliku da obiđete Kataniju i Sirakuzu, vulkan Etna, Outlet centar za šoping, Palermo i Monreale, Taorminu tokom večernjih časova i najbolje plaže Sicilije.

Malgrat de Mar - predivna obala Španije

Foto: Schutterstock / Alexander Prokopenko

Ukoliko se odlučite za letovanje u Malgrat de Mar-u 2023., vaš smeštaj će biti Hotel Cartago Nova 3* na samoj obali mora. Klikom na link pogledajte slobodne termine i cene!

Ovo je savršena opcija da doživite Mediteran i uživate u predivnom vremenu i sunčanim danima koji gotovo da ne prestaju u ovom delu Evrope tokom cele godine.

Za već od 510€ po osobi i uplatom prve rate prilikom prijave od samo 5.000 dinara, možete rezervisati svoje mesto na putovanju za Malgrat de Mar, predivno mesto nadomak Barselone i letovališta Ljoret de Mar.

Ostvarite popust od 100€ na već povoljne cene samo od 12. do 17. juna tokom Vesele Balkan Fun nedelje HIT sniženja!

Obala Kosta brava u Kataloniji pogodna je za miran porodični odmor ili putovanje za parove, ali pruža i veliki broj mogućnosti za one koji žele kvalitetan provod. Ovde vas čekaju velike peščane plaže, mirno more savršeno za kupanje i plivanje, sportovi i aktivnosti na vodi, kvalitetno vino, morski plovodi i autentična španska atmosfera.

U sklopu putovanja za Malgrat de Mar u režiji agencije Balkan Fun, pruža se mogućnost da kroz fakultativne izlete panoramski obiđete Barselonu, posetite Akvarijum u Barseloni, Gotsku četvrt, čuveni stadion Camp Nou, muzej Salvadora Dalija, ali i da se fenomenalno provedete u jednoj od najboljih diskoteka na samoj plaži Barseloneta - Opium Mar.

Balkan Fun je za vas pripremio odlične ponude destinacija za letovanja 2023. godine. Na vreme organizujte društvo, momka, devojku, brata, sestru, pa iskoristite nikad bolje cene i uplatite svoj aranžman za 100€ MANJE po sobi SAMO OD 12. do 17. juna 2023. godine!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.