Izvor: B92

Znamo koliko vam je važno da maksimalno iskoristite svoj zasluženi letnji odmor, zbog čega smo oduševljeni pristiglim vestima: ovog vikenda, od 18. do 20. maja, biće vam dostupni fenomenalni popusti na letnje aranžmane!

Pripremite se da se upustite u nezaboravne avanture do najlepših destinacija, a po fenomenalnim cenama!

Uživajte u peščanim plažama Zakintosa, obiđite srce Mediterana – neverovatnu Siciliju, ili napravite nezaboravne uspomene sa obale Španije! Ne propustite ovu priliku da stvorite uspomene koje će trajati ceo život.

Ovog leta, svet je na vašem dlanu, a Balkan Fun turistička agencija je tu da ga učini još primamljivijim uz neverovatne popuste od čak 100 € po sobi!

Kapaciteti su skoro popunjeni, još malo mesta je u prodaji, a ovako dobar popust sigurno se neće ponoviti do leta – nema mesta čekanju! Iskoristite akciju Veseli vikend i od 18. do 20. maja rezervišite aranžman uz prvu ratu od svega 2.000–5.000 RSD! U nastavku teksta predstavljamo vam sjajne aranžamane za letovanje koje ovog vikenda možete da rezervišete sa popustom od 100 €!

Zakintos – oslobodite svog unutrašnjeg avanturistu!

Foto: Maekfoto/Shutterstock

Na Zakintos su pozvani svi obožavatelji avantura i sunca!

Ovo živopisno grčko ostrvo čeka vas raširenih ruku.

Doživite njegove plaže koje oduzimaju dah, kristalno čistu tirkiznu vodu i pejzaže koji izazivaju divljenje. Od čuvene plaže Navagio do magičnih Plavih pećina, ovo ostrvo nudi mnoštvo atrakcija za svakog istraživača.

Balkan Fun je pripremio aranžman za put na Zakintos po sjajnoj ceni od već 255 € po osobi. Tokom akcije VESELI VIKEND cene su još niže, te paket-aranžman možete rezervisati uz nikad veći popust od 100 € po sobi!

Ne oklevajte – obezbedite svoje mesto i neka avanture počnu!

Informacije o aranžmanu i rezervacije: Zakintos leto 2023.

Kavos – neka zabava počne!

Foto: Aerial-motion/Shutterstock

Pažnja, pažnja ljubitelji zabave!

Kavos na Krfu je destinacija broj 1 za ovo leto!

Na Kavosu vas čeka fenomenalan noćni život, lepe plaže i živahna atmosfera, koji ovu destinaciju čine fenomenalnim izborom za mlade i energične putnike. Igrajte celu noć u popularnim klubovima, upijajte sunce na prelepim peščanim obalama i stvarajte uspomene kojih ćete se sećati ceo život!

Smatramo da nezaboravna iskustva treba da budu dostupna svima i zato smo oduševljeni što vam nudimo priliku da posetite Kavos na Krfu po neverovatnoj ceni od samo 175 € po osobi, a uz to ćete imati i sjajan popust od 100 € po sobi.

Ne propustite vrhunsku letnju avanturu – rezervišite svoje putovanje sada i pripremite se za zabavu bez prestanka. Ovde se informišite i rezervišite aranžman: Kavos leto 2023.

KEFALONIJA, LEFKADA, EVIA – Otkrijte grčki raj!

Foto: Serenity-H/Shutterstock

Pobegnite od gradske vreve u pravi letnji raj, uz posetu najzanimljivijim destinacijama u Grčkoj – Kefaloniji, Lefkadi i Eviji. Ovi grčki dragulji su poznati po svojim netaknutim plažama, azurnim vodama i očaravajućim pejzažima koji će vas ostaviti bez daha.

Ova grčka ostrva i obalni gradovi nude savršen spoj mira i avanture. Bilo da tražite opuštanje ili uzbudljive sportove na vodi, ove destinacije imaju sve.

Turistička agencija Balkan Fun vam pruža priliku da ovog leta posetite ove grčke destinacije po sjajnim cenama! Iskoristite priliku i tokom akcije Veseli vikend rezervišite svoje mesto na Kefaloniji po ceni od samo 210 €, na Lefkadi od 240 €, a u Eviji od neverovatnih 160 € na ove cene dobićete i popust od 100 € po sobi!

Uronite u mediteranski šarm, uživajte u ukusnoj lokalnoj kuhinji i stvorite uspomene koje će vam grejati srce u godinama koje dolaze!

Kušadasi – otkrijte dragulj Turske!

Foto: Cavan-Images/Shutterstock

Ovog leta - žurka je na Kušadasiju!

Pored mnoštva istorijskih znamenitosti, prelepih plaža i sjajnih opcija za šoping, Kušadasi je poznat i kao broj 1 destinacija za fenomenalan letnji provod.

Pored sjajnih klubova i barova za izlazak u Kušadasiju, Balkan Fun i dodatno podgreva atmosferu na letovanju uz organizaciju dnevnih i večernjih žurki. Među njima je i Color party, jedinstveno iskustvo šarene zabave, koje se svake godine dugo prepričava.

Turistička agencija Balkan Fun vam nudi priliku da posetite Kušadasi po sjajnoj ceni od 195 € po osobi na koju dobijate i popust od 100 € po sobi! Priuštite sebi nezaboravan odmor u Turskoj, ispunjen vrelim žurkama na plaži, toplim gostoprimstvom i prelepim morem! Ne dozvolite da vam ova neverovatna ponuda promakne – rezervišite tokom veselog vikenda: Kušadasi leto 2023!

Budva – doživite dragulj Jadrana

Foto: Tjasa Razinger/Shutterstock

Smešten na obali Jadranskog mora, ovaj šarmantni crnogorski grad nudi savršen spoj istorije, kulture i prirodnih lepota koje oduzimaju dah. Istražite dobro očuvani Stari grad, upijajte sunce na živopisnim plažama i uživajte u ukusnim morskim specijalitetima.

Uz Balkan Fun, vaš letnji aranžman za letovanje u Budvi možete rezervisati po ceni već od 175 €, uz fantastičan popust od 100 € po rezervisanoj sobi!

Uronite u šarm Jadrana, upustite se u nezaboravne avanture i stvorite uspomene za ceo život. Ne dozvolite da ova prilika izmakne – rezervišite svoj odmor u Budvi sada i doživite jadranski dragulj u njegovom punom sjaju!

Ovde se možete informisati o detaljima i rezervisati aranžman: Budva leto 2023.

Sicilija + Rim i Venecija – prava italijanska avantura!

Foto: DaLiu/Shutterstock

Spremite se za zadivljujuću lepotu Italije!

Krenite na putovanje koje kombinuje očaravajuću Siciliju sa kultnim gradovima Rimom i Venecijom. Prepustite se nezaboravnoj italijanskoj kuhinji, istorijskim znamenitostima koje izazivaju divljenje i budite očarani romantikom koja prožima svaki kutak.

Za samo 470 € možete doživeti magiju Sicilije, Rima i Venecije, a tokom Veselog vikenda, od ove cene oduzmite i izuzetan popust od 100 € po sobi!

Izvanredna ponuda je vaš pasoš za otkrivanje bogate istorije, umetnosti i kulinarskih užitaka Italije. Ne dozvolite da vam ova prilika izmakne – rezervišite odmah i pustite da se magija Italije otvori pred vašim očima: Sicilija leto 2023.

Malgrat de Mar – sunce, more i potpuno opuštanje!

Foto: Dmitry Baburin 2/Shutterstock

Sanjate o odmoru na plaži okupanoj suncem?

Ne tražite dalje od Malgrat de Mara, divnog primorskog grada na zadivljujućoj Kosta Bravi (Divljoj obali). Sa svojim zlatnim peščanim plažama, bistrom azurnom vodom i opuštenom atmosferom, ovaj španski dragulj obećava savršenu ravnotežu opuštanja i razonode!

Uz Balkan Fun, možete uživati na obali Malgrat de Mara za samo 440 € po osobi, a na to dobiti i 100 € popusta, ukoliko rezervaciju obavite tokom vikenda 18-20. maj. Upijajte mediteransko sunce i podmladite svoju dušu u ovom primorskom utočištu. Poslednja mesta u prodaji!

Informacije i rezervacije: Malgrat de Mar leto 2023.

Rezervišite tokom Veselog vikenda (18–20. maj) i obezbedite odmor iz snova!

Sat otkucava, a ove izvanredne ponude neće trajati večno!

Iskoristite najveće popuste Balkan Fun agencije od 100€ po sobi i učinite svoj odmor iz snova stvarnim! Bez obzira da li tražite avanturu ili relaksaciju, destinacije u ponudi će odgovoriti na sve vaše potrebe.

Ova ekskluzivna promocija važi samo ovog vikenda, a popust nikad nije bio veći!

Ne propustite priliku da uštedite i krenete na putovanje života. Okupite ekipu, dogovorite se sa partnerom ili isplanirajte leto sa porodicom i rezervišite željenu destinaciju uz prvu ratu od samo 2.000–5.000 RSD i popust od fenomenalnih 100 €!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.